free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Τα ευχαριστώ του Αστέρα Εξαρχείων στους ανθρώπους της ΑΕ Ιλίου

Ο Αστέρας Εξαρχείων εκφράζει τις ευχαριστίες του για το έντονο ενδιαφέρον και την άμεση κινητοποίηση της ΑΕ Ιλίου και των ανθρώπων του γηπέδου, στην φάση του τραυματισμού του, Γιώργου Καραμανίδη

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό που ξεπερνάει το αθλητικό κομμάτι έγινε στο παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕ Ιλίου και Αστέρα Εξαρχείων.

Ο ποδοσφαιριστής του συλλόγου του κέντρου, Γιώργος Καραμανίδης, είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, καθώς υπέστει διάσειση. Αμέσως κινητοποιήθηκαν όλοι στο γήπεδο, ούτως ώστε να έρθει το γρηγορότερο δυνατόν το ασθενοφόρο στο γήπεδο και να μεταφερθεί ο παίκτης του Αστέρα στο νοσοκομείο. Μάλιστα, ο φύλακας του γηπέδου έκανε ότι περνούσε από το… χέρι του, για να μπορέσει να μπει εντός του γηπέδου το ασθενοφόρο και να πάει στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», ο άτυχος ποδοσφαιριστής.

Για τον λόγο αυτό οι άνθρωποι του Αστέρα Εξαρχείων θέλουν να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοικούντες της ΑΕ Ιλίου, όπως επίσης και στον φύλακα του γηπέδου, που έδειξαν το ενδιαφέρον τους για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας τους. Όπως τονίζουν άλλωστε και οι ίδιοι, μετά από αυτό το σοβαρό περιστατικό, το παιχνίδι πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς προτεραιότητα πλέον είχε να δουν πως θα κυλίσει η υγεία του ποδοσφαιριστή τους.

http://fws.gr/ta

Related posts

Ανανέωσε όλος ο Βασικός Κορμός στην Α.Ε Ελευθερούπολης!

Ρένος Γιαμπουράς

“Σίφουνας” η Τερψιθέα (2-1)

Abola Team

Οι διαιτητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (14/10 και 15/10) στην ΕΠΣΑ και το πρόγραμμα του Κυπέλλου 18/10 και 25/10

Abola Team 3