free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Τσιμπάκης: «Θα παρουσιαστούμε έτοιμοι με τα Σούρμενα»

Την αισιοδοξία του ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος εξέφρασε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης

 

Με την ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη ολοκληρώνει ο Πανερυθραϊκός το βασικό στάδιο τα προετοιμασίας του ενόψει της επερχόμενης πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος κόντρα στα Σούρμενα.

Το τελευταίο φιλικό που έδωσε το συγκρότημα των βορείων προαστίων κόντρα στην Δόξα Βύρωνα εκτός έδρας στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας ήταν απόλυτα επιτυχημένο, αφού το βρήκε να κερδίζει με 2-0 χάρη σε τέρματα των Μπριλή και Μπαμπαλούκα.

Στο συγκεκριμένο τεστ, ο τεχνικός Αντώνης Τσιμπάκης προχώρησε σε δοκιμές σχημάτων και ρόλων ενόψει της πρεμιέρας, μένοντας απόλυτα ευχαριστημένος από τις προσπάθειες και τη διάθεση των παικτών του.

Με τον έμπειρο προπονητή να δηλώνει τα εξής:

«To τελευταίο δείγμα γραφής που παρουσιάσαμε κόντρα στην Δόξα Βύρωνα ήταν εξαιρετικό. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την συνολική απόδοση όλων των παικτών μου και δείξαμε ότι είμαστε πανέτοιμοι για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Η αίσθηση που έχω αποκομίσει, είναι ότι θα παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι στη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στα Σούρμενα και το κυριότερο να φανολύμε αντάξιοι των περιστάσεων».

 

Related posts

Στον ΠΑΟ Ρουφ ο Δημήτρης Λόντος

Abola Team 3

Άν τριτώσει τον χαιρετάνε προπονητή ομάδας της Α’ Αθήνας

Abola Team 3

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: “Στηρίζεις…κερδίζεις”!

abola10