free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

«Επένδυση» με Βασαρμίδη στα γκολπόστ για τα Σούρμενα

Στην απόκτηση του 19χρονου τερματοφύλακα Γιάννη Βασαρμίδη με θητεία στις Κ-20 Κέρκυρας και Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσαν τα Σούρμενα.

 

Τελειωμό φαίνεται να μην έχουν οι μεταγραφικές εκπλήξεις για τα Σούρμενα.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου των νοτίων προαστίων σε άμεση συνεννόηση πάντα με τους Γιάννη Μητρούση και Γιώργο Καζάντζη που απαρτίζουν το τεχνικό δίδυμο, φροντίζουν να διευθετούν όλες τις εκκρεμότητες, που αφορούν την ουσιαστική ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ. Με ξεκάθαρη επιδίωξη τα Σούρμενα να παρουσιαστούν αρκετά ανταγωνιστικά και έτοιμα να διεκδικήσουν μία ιδιαίτερα αξιόλογη πορεία στο νέο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, το οποίο ξεκινάει το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Κάτω από αυτό το πρίσμα, οι ιθύνοντες του φιλόδοξου και ιστορικού σωματείου προχώρησαν σε μία ακόμη σημαντική προσθήκη, αφού ενέταξαν στο ρόστερ τους έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο τερματοφύλακα.

Ο λόγος για τον 19χρονο τερματοφύλακα Γιάννη Βασαρμίδη, ο οποίος έχει να επιδείξει θητεία στις ακαδημίες της Κέρκυρας και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και τον συνοδεύουν άριστες συστάσεις αναφορικά με την αξία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του ΑΣ Σουρμένων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ταλαντούχο νεαρό τερματοφύλακα Γιάννη Βασαρμίδη. Ο 19χρονος ύψους 1.95 keeper (είναι γεννημένος το 1999) αγωνίστηκε πέρσι με την ομάδα του Πεύκης και παλαιότερα με την Κ20 της Κέρκυρας και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

 

 

Related posts

Τον 20χρονο Κώστα Κουκοβίνη απέκτησε το Ρουφ!

Abola Team 3

Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου στην ΕΠΣΑ

Abola Team

Ντόκος (Παπάγος):”Νικήσαμε μία σπουδαία ομάδα”(vid)

abola10