free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σούλης: Πρόκριση για Άρη και… Αήττητο!

 

Σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Αήττητου Σπάτων (και πρώην του Άρη), Σούλης Παπαδόπουλος για την κλήρωση του κυπέλλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός στο «Yellow Radio»: 

Αρχικά ανέφερε: Ο Άρης και ο Π.Α.Ο.Κ. είναι τα φαβορί, για εμένα είναι ευλογία Θεού που θα γυρίσω στο Χαριλάου.

Για το πρόγραμμα της δικής του ομάδας: Εμείς παίζουμε το πρώτο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, μετά με τον Άρη και τέλος με τον Π.Α.Ο.Κ. στην έδρα μας. Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα αγωνίζεται στο κύπελλο Ελλάδος, πρώτη φορά στην ιστορία της παίζει με τον Άρη και τον Π.Α.Ο.Κ., αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο για τους ανθρώπους της ομάδας.

Για το ποιες ομάδες θα ευχόταν να περάσουν: Το τέλειο θα ήταν να περάσουν ο Άρης και ο Αήττητος Σπάτων, αυτό θα ήταν το καλύτερο, αλλά είναι πολύ δύσκολο, δεν θέλω να πετάω στα σύννεφα. Εμείς θα κοιτάξουμε το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, που έχω περάσει και από τον πάγκο του, είχαμε πάρει το πρωτάθλημα για να ανέβει η ομάδα στην Football League, από εκεί και πέρα είναι ευλογία Θεού να βρεθώ στο γήπεδο του Άρη, με τον κόσμο αυτόν.

Για την φετινή ομάδα του Άρη: Ο Άρης δείχνει φέτος ότι είναι πολύ δυνατός, μια γρήγορη ομάδα από την μέση και μπροστά. Έχει κάποια προβλήματα στην άμυνα αλλά με αυτόν τον κόσμο ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

mikriliga.com

 

 

Related posts

Ανακοίνωση του Μοσχάτου για το φιλικό με Χαραυγιακό

Mάνος Χρυσός

Εθνικός Πειραιά: Τα τυπικά για τον Εμάνουελ Εμπελά

Abola Team

ΟΦΗ-Απόλλων 1-1, Παπαδόπουλος: «Μας κλέψανε δύο βαθμούς»

Abola Team 3