free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Δημητρόπουλος: «Αρχίζει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Η νίκη-πρόκριση απέναντι στην Τριγλία Ραφήνας δεν κάνει κανέναν στον Σαρωνικό να… πετάει στα σύννεφα. Αντίθετα, όλοι είναι προσγειωμένοι και με το βλέμμα στραμμένο στον φετινό… μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και από τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας της Αναβύσσου, Γιώργου Δημητρόπουλου, στο epsanastisentra.

Ο κόουτς του Σαρωνικού αρκέστηκε στο να δώσει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για τη μεγάλη πρόκριση, τους απένειμε τα εύσημα για τον τρόπο που δούλεψαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ευχαρίστησε τη διοίκηση που δουλεύει αδιάκοπα για να αποπνέει η ομάδα υγεία στη νέα σεζόν, τόνισε ότι θα είναι ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και χαρακτήρισε το ματς με την Αρτέμιδα δύσκολο απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Για το φινάλε έδωσε τις ευχές του σε όλους για καλή σεζόν!

«Όσο αφορά το παιχνίδι κυπέλλου με την Τρίγλια Ραφήνας, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ κι αυτό έχει να κάνει όχι τόσο με τον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά με την συνολική παρουσία τους στο στάδιο της προετοιμασίας, όπου επέδειξαν συνέπεια, πειθαρχία, υπακοή και μεγάλη όρεξη  για βελτίωση. Τόσο ατομική, όσο και ομαδική. Αυτό μας έδωσε και την δυνατότητα ώστε να καλύψουμε τις απουσίες 2 ικανότατων ποδοσφαιριστών του Σελβια και του Κόεχλερ που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι μετά… βαΐων και κλάδων, πλην όμως δεν ήρθαν υγιείς, καθώς τους ταλαιπώρησαν και τους ταλαιπωρούν παλαιότεροι τραυματισμοί. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα στην αρχή της χρονιάς να μην είναι διαθέσιμοι να αγωνιστούν και οι υπόλοιποι να επωμιστούν το βάρος αυτής της σημαντικής απουσίας, ώστε στην έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων να παρουσιαστούμε έτοιμοι να δώσουμε λύση  απέναντι σε κάθε πρόβλημα που θα μας βάλουν οι αντίπαλοι», τόνισε ο Δημητρόπουλος και συνέχισε:

«Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση του συλλόγου και όλα τα μέλη  ξεχωριστά γιατί από τα μέσα Ιουνίου όπου έχουμε έρθει σε συμφωνία δουλεύουν άοκνα  και καθημερινά στερώντας χρόνο από την οικογένεια τους ώστε ο Σαρωνικός Αναβύσσου της νέας περιόδου, να αποπνέει Υγεία να είναι ανταγωνιστικός απέναντι σε κάθε αντίπαλο, να εμπνέει σεβασμό τηρώντας τις αρχές του Ευ αγωνίζεσθαι και έτσι να προσελκύσει τους φιλάθλους της περιοχής που φαίνεται ότι αγαπούν και στηρίζουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και κάθε προσπάθεια που γίνεται προς την σωστή κατεύθυνση ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα».

Για την έναρξη του πρωταθλήματος και το ματς με την Αρτέμιδα, ο προπονητής του Σαρωνικού σημείωσε:

«Θα είναι η αρχή ενός πρωταθλήματος ιδιαίτερα ανταγωνιστικού όπου αρκετές ομάδες έχουν ενισχυθεί και καμιά δεν προβάλλει ως αδύναμη. Θα είναι μια δύσκολη από κάθε πλευρά αναμέτρηση καθώς ο αντίπαλος έχει ενισχυθεί με πολλούς νέους παίκτες αυτό το καλοκαίρι πλην όμως έχει διατηρήσει τον περσινό κορμό και τον ίδιο προπονητή ο οποίος είναι γνώστης της κατηγορίας και παρουσιάζει κάθε χρόνο ένα πολύ καλό σύνολο. Είμαι σίγουρος θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι σε ένα γήπεδο στολίδι (Βάρης) όπου θα αφήσει ικανοποιημένους τους φιλάθλους που θα το παρακολουθήσουν».

Για το τέλος, ο Γιώργος Δημητρόπουλος άφησε τις ευχές του:

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους όσους ζουν και αναπνέουν από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Τους δημοσιογράφους, τους παράγοντες τους διαιτητές τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και τους φίλους των ομάδων».

epsanastisentra.blogspot.com

Related posts

Νέα εξαιρετική προσθήκη η Άνοιξη, απέκτησε και Δρόσο!

Ρένος Γιαμπουράς

«Μοιρασιά» στον Διόνυσο

Nάσος Φακίδης

Οριστική η διακοπή του αγώνα Βουλιαγμένη-Κρυονέρι

Abola Team 3