free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Γαζής: «Θέλουμε να κάνουμε καλό ξεκίνημα»

Το στίγμα του ενόψει της πρεμιέρας με την ΑΕ Ηρακλείου έδωσε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής

 

 

Στη μάχη του νέου πρωταθλήματος ρίχνεται σήμερα το Παλαιό Φάληρο, το οποίο φιλοξενεί την ΑΕ Ηρακλείου.

Το φιλόδοξο συγκρότημα των νοτίων προαστίων προέρχεται από μία αξιοσημείωτη πορεία στο περυσινό πρωτάθλημα κι ευελπιστεί να επαναλάβει ανάλογη παρουσία και φέτος, επιχειρώντας να κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα.

Άπαντες στο ιστορικό σωματείο, φέρονται να έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα της αναμέτρησης και παρουσιάζονται αποφασισμένοι για νίκη, που θα τους επιτρέψει να αποκτήσουν την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Γαζή: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το νέο πρωτάθλημα. Το μυαλό και η όλη μας προσοχή έχει επικεντρωθεί στην αναμέτρηση με την ΑΕ Ηρακλείου. Είναι πρεμιέρα και πάντα κάθε πρεμιέρα κρύβει δυσκολίες, ωστόσο, θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη, ώστε να πιστέψουμε ακόμη περισσότερο στους εαυτούς μας.»

 

 

Με αισθητές απουσίες στη σύνθεσή του θα παραταχθεί το Παλαιό Φάληρο κόντρα στην ΑΕ Ηρακλείου, Ο τεχνικός Γιάννης Γαζής δε θα υπολογίζει σίγουρα στις υπηρεσίες του τραυματία Γιάννη Γιαννακούρου, του τιμωρημένο Παναγιώτη Γεωργιόπουλου, που κουβαλάει ποινή από πέρυσι, όπως φυσικά και του Γιώργου Παπαευθυμίου που ταλαιπωρείται από οίδημα στο πόδι. Επίσης, την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Νάσι Σάλα, ο οποίος αντιμετωπίζει τράβηγμα.

 

Related posts

Σεφτέ για Φωστήρα Ηλιούπολης και Παπάγο

abola10

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου (12/2)

Abola Team

Αγ. Θωμάς-Σούρμενα 1-1

Abola Team 3