free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ο φιλόδοξος ΠΟΨ ξεκίνησε με νίκη!

 

Ωραίο ματς με πολύ κόσμο στις κερκίδες

 

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ- ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ 3-1

Δύο φιλόδοξες ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες σήμερα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ, με τον ΠΟ Ψυχικού στην επανάληψη ν’ανεβάζει την απόδοσή του και να επικρατεί του Άτταλου με 3-1. Το συγκρότημα του Βασίλη Παπαδόπουλου απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και πήρε δίκαια το τρίποντο.

Στο 15’ ο Μαραβελάκης με σουτ έκανε το 1-0, αλλά στο 22’ ο Γουδέλης με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 53’ ο ρέφερι Ψαρίδης έδειξε το σημείο του πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε το χέρι του Γκούντα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Λεοντίου απέκρουσε προσωρινά ο  Πλακώλης και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-1. Νέο πέναλτι κέρδισαν οι γηπεδούχοι στο 91’ σε χέρι του Κορλιέ και το χτύπησε ο Κούρτι και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Ψαρίδης, Χρήστου -Κορρές

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ: Χρανιώτης, Καπάνταης, Γκόντζος (87’ Αρτσάνος), Κούκος, Μ. Παπαδόπουλος, Ούγκο (80’ Πατέλης), Κούρτι, Μαραβελάκης, Λαμπρίδης (71’ Κοντογιάννης), Λεοντίου (93’ Ράττης), Μπραχιμλάρι.

ΑΤΤΑΛΟΣ: Πλακώλης, Κορλιές, Κουλάι, Γκούντας, Καβύρης, Ντελβίνα (66’ Κουλόλι), Ζυμάρης (70’ Χρυσανθακόπουλος), Μποζινάκης, Γουδέλης, Πλεξίδας, Τσεκούρας (85’ Παπαϊωάννου).

Related posts

Στην Αγ. Ελεούσα ο Σιδέρης

Abola Team 3

Το Σάββατο 19/8 ξεκινάει προετοιμασία ο ΠΑΣ Γαλάτσι

Abola Team 3

Τα Μελίσσια που είχαν πολλές ευκαιρίες έμειναν στο 1-1 με τον Αστέρα Ζωγράφου: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΡΕΝΟΣ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΣ

Abola Team 3