free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εντυπωσιακός ο Παναθηναϊκός, 3-0 το Λεβαδειακό (vid)

Τα όνειρα δεν τελειώνουν ποτέ κι αυτός ο Παναθηναϊκός δεν ονειροπολεί απλά, αλλά ζει το δικό του παραμύθι.

 

Οι «μικροί» του Δώνη παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, επικράτησαν με 3-0 του Λεβαδειακού για την 4η αγωνιστική της Super League. Καμπετσής, Χατζηθεοδωρίδης και Γιόχανσον σκόραραν για τους «πράσινους» που διατήρησαν το απόλυτο συγκομιδής βαθμών στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός έχοντας ως παρακαταθήκη το εντυπωσιακό ξεκίνημα φέτος στο πρωτάθλημα, ήθελε να μπει δυνατά στο παιχνίδι, προκειμένου να κλείσει τον Λεβαδειακό στην εστία του.

Η διάθεση και η πίεση των «πρασίνων» απέδωσε από πολύ νωρίς καρπούς, καθώς μόλις στο 5, ο Χατζηγιοβάννης έβγαλε τη σέντρα και ο Καμπετσής με προβολή έκανε το 1-0.

Ο επιθετικός μονόλογος των παικτών του Δώνη συνεχίστηκε και στο 36′ έφτασαν κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα, αλλά το σουτ του Χατζηγιοβάννη σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 45′ ο Παναθηναϊκός διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Χατζηγιοβάννης έβγαλε τη δεύτερη ασίστ στο παιχνίδι και ο Χατζηθεοδωρίδης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δεν χρειάστηκε να πιέσει, με αποτέλεσμα να προσέχει περισσότερο να μην αφήσει ανοιχτά τα μετόπισθεν. Με αποτέλεσμα ο Λεβαδειακός να ανέβει λίγο, αλλά να μην μπορέσει να απειλήσει την εστία του Διούδη.

Στο 75′ ο Μακέντα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γιόχανσον στις καθυστερήσεις του αγώνα. Αυτή ήταν το τρίτο διαδοχικό παιχνίδι των «πρασίνων» που σημειώνουν τρία γκολ!

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
Κίτρινες: Κουρμπέλης – Καραχάλιος, Νανγκίς, Όμο

Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Δώνης (66′ Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Χατζηθεοδωρίδης (66′ Κάτσε), Καμπετσής (75′ Μακέντα).

Λεβαδειακός (Μάντζιος): Επασί, Φαβαρό, Όμο (46′ Κρνέτα), Νανγκίς (46′ Γιακουμάκης), Μαρκόφσκι, Ζησόπουλος, Καραχάλιος, Χατζηλάμπρος, Τσαμπούρης, Σαβατόνγκο, Σουμπίνιο (72′ Μανγκά)

Πηγή: thereport.gr
[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/qWVVI_0g884″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

Related posts

Ο Προπονητής της ΑΕ Γλυφάδας Οδυσσέας Βαγγέλης Καραμουλάς

Τάσος Ζαφειρίου

Αποθέωση του Κώστα Νεστορίδη από πολλούς νεαρούς άσους του NESTORAS F.C. (ΦΩΤΟ)

Abola Team 3

Με Περόνε ο Ηρακλής στην 7η θέση!

Abola Newsroom