free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Όρθιοι στο Χαϊδάρι οι Τράχωνες

Σημαντικό βαθμό σε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς απέσπασε η ομάδα του Αλίμου

 

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ. – ΤΡΑΧΩΝΕΣ  1–1

 

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως αγωνιζόταν στην έδρα του ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μένοντας τελικά στο 1-1 απέναντι στους Τράχωνες Αλίμου. Από την άλλη ο φιλοξενούμενοι έμειναν όρθιοι σε μία δύσκολη έδρα, κάτι που σίγουρα είναι θετικό γι’αυτούς. Πάντως πρέπει να σημειωθεί πως οι Τράχωνες προηγήθηκαν στο σκορ και συγκεκριμένα στο 35′ με το Σχουλλή. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 55′ με το Σούφλα να ευστοχεί στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Διαιτητές: Ζαραβίνος, Δαρσακλής και Μιμίδης.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ. (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Ρούμπας, Τσιούλος, Ρόπας, Κορδάς, Φατιόν, Αλεβίζος, Δράμι (75′ Καγιανάς), Σούφλας, Φούρλας (46′ Α. Μπάκας), Τσαγιάννης (85′ Ζώγκος), Μπανιάς

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Γιάννης Κουσάνας): Γιαννόπουλος, Σιδερόπουλος, Αλευρής (80’ Δημάκης), Στεργιάκος, Τσούκης, Κατσούλας, Σχουλής, Προμπονάς, Μπούζης (87’ Αυγέρης), Πασάς (70’ λ.τρ. Παϊσιος), Τζουμάκας (83’ Ελίας)

 

Related posts

Τον μεσοαμυντικό Δημήτρη Καράμπελα πήρε το Ηράκλειο

Abola Team 2

Διάνα Ηλιούπολης-ΑΟ Περιστερίου 2-2

Abola Team 3

Το Ρουφ 1-0 το Παλαιό Φάληρο με υπέροχο γκολ του Παππά: Η ομάδα του Γιάννη Σιλεβίστα μείωσε στους δύο βαθμούς την απόσταση από την κορυφή-Παρουσίες και παραλειπόμενα (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3