free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Τζώτζης: «Δείξαμε ότι έχουμε τα φόντα να σταθούμε»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του στην πρεμιέρα με τον Ήφαιστο Περιστερίου παρουσιάστηκε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης

 

 

Άκρως ενθαρρυντικά για την κρίσιμη συνέχεια του πρωταθλήματος ήταν τα μηνύματα που άφησε ο ΑΟ Ιλίου στην αναμέτρηση της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ κόντρα στον Ήφαιστο Περιστερίου.

 

Η ισοπαλία 1-1 που έφεραν οι νεοφώτιστοι απέναντι σε μία από τις πλέον παραδοσιακές και ποιοτικές ομάδες της Κατηγορία ήταν το λιγότερο που απασχόλησε τον τεχνικό ηγέτη και αρχιτέκτονα των δύο ανόδων Γιώργο Τζώτζη, ο οποίος με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπίστωσε ότι οι πολλοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές του ανέδειξαν πτυχές της σκληρής δουλειάς που γίνεται σε όλα τα επίπεδα.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του έμπειρου κόουτς: «Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική προσπάθεια και εικόνα των ποδοσφαιριστών μου κόντρα στον Ήφαιστο Περιστερίου. Δημιουργήσαμε 13 τελικές φάσεις εκ των οποίων και τέσσερα δοκάρια, αναδεικνύοντας πολλές όμορφες συνεργασίες κόντρα σε μία ιδιαίτερα δυνατή και ποιοτική ομάδα. Σαφέστατα τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά για τη συνέχεια. Γενικότερα έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες . Δείξαμε ότι έχουμε τα φόντα να σταθούμε με αξιώσεις στην Α’ Κατηγορία. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά»

 

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα των σημερινών (13/11) αγώνων

Abola Team

Το Ρουφ 2-1 εκτός έδρας τη Νέα Ιωνία

Abola Team 3

Ο Δημήτρης Tσουκνάκης για το come back των ακαδημιών της Κηπούπολης

Τάσος Ζαφειρίου