free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Βενάκης: «Να μας γίνει μάθημα»

Στο διδακτικό χαρακτήρα που θα πρέπει να αποκτήσει για την ομάδα του η ήττα της πρεμιέρας από τη Διάνα Ηλιούπολης, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Άγιαξ Ταύρου Σήφης Βενάκης

 

 

 

 

«Σκασμένοι» είναι όλοι στον Άγιαξ Ταύρου αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα με 2-1 από τη Διάνα Ηλιούπολης στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος του δευτέρου ομίλου τηςΑ’ Κατηγορίας..

 

Η φάση του τέρματος του Καλλέργη στο 93ο λεπτό με το οποίο κρίθηκε η αναμέτρηση, ακόμη στροβιλίζει στο μυαλό όλων, ωστόσο, αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους το ματς της πρεμιέρας και να αφοσιωθούν στη δύσκολη και καθοριστική συνέχεια.

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Σήφη Βενάκη:

 

«Μας πείραξε πολύ ο τρόπος που χάσαμε. Γνωρίσαμε την ήττα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και μάλιστα κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά. Στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ ότι δεν ήμασταν καλοί, επηρεαστήκαμε από το άγχος της πρεμιέρας και δεν απειλήσαμε τον αντίπαλο. Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε κατακόρυφα την απόδοσή μας, πιέσαμε τον αντίπαλο, ισοφαρίσαμε, γίναμε οι απόλυτοι κυρίαρχοι του αγώνα, αφού δημιουργήσαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες να προηγηθούμε 1-2 ή και 1-3 αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα πρέπει το συγκεκριμένο παιχνίδι να μας γίνει μάθημα, διότι κανένα παιχνίδι δεν λήγει στο 90 ‘ ή στο 92’, αλλά με το σφύριγμα του διαιτητή κι οφείλουμε μέχρι τέλους να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι».

 

 

 

Related posts

Συγκροτήθηκε σε σώμα, το νέο Δ.Σ. για τον Αθηναϊκό

Abola Team 2

Συγκροτήθηκε σε σώμα για πρώτη φορά στην ιστορία τους το Δ.Σ. των Βετεράνων του ΠΑΟ ΡΟΥΦ

Abola Team 3

Κοτσαύτης (Απόλλων Χαλανδρίου): “Κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα”

Τάσος Ζαφειρίου