free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπαλόπουλος: «Πήγαμε εξαιρετικά, το μυαλό στον ΠΑΣ Γαλάτσι»

Toν ενθουσιαμσό του από την εν γένει απόδοση των παικτών του κόντρα στα Βριλήσσια εξέφρασε ο τεχνικός της Κηφισιάς 2010 Μάριος Μπαλόπουλος

 

 

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε η Κηφισιά 2010  τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ.

 

Η νεοφώτιστη ομάδα των βορείων προαστίων θριάμβευσε με 3-1 εκτός έδρας των Βριλησσίων, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Γεγονός, το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό ηγέτη και αρχιτέκτονα των επιτυχιών Μάριο Μπαλόπουλο, ο οποίος τόνισε τα εξής:

«Ξεκινήσαμε ιδανικά τις υποχρεώσεις μα στο νέο πρωτάθλημα., Πήγαμε εξαιρετικά απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα, όπως είναι τα Βριλήσσια.

Παρά τις πολλές και σημαντικές ελλείψεις που είχαμε, βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο, όλα όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις, με άμεση συνέπεια να φτάσουμε δίκαια στην πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και η προσοχή μας στρέφεται πλέον αποκλειστικά στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον ΠΑΣ Γαλάτσι, Μία ομάδα καλοδουλεμένη και πολύ οργανωμένη, Οφείλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.»

Οι Άγγελος Κάρλος και Δημήτρης Χατζηϊωαννίδης, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμούς στο κεφάλι συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους.

 

 

Related posts

Μαντζούνης: «Για εμάς είναι ντέρμπι το ματς με Θεμιστοκλή Αιγάλεω»

Kώστας Παλαιολόγος

Ψύλλιας: «Πήραμε πολύ σημαντικό διπλό!»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουνάδης: “Ικανοποιημένος από τους παίκτες μου”

Ρένος Γιαμπουράς