free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Εύκολα στον επόμενο γύρο ο Εθνικός

Στα πλαίσια της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Πειραιά, ο Εθνικός κέρδισε πιο εύκολα από όσο μαρτυρά το τελικό 2-1 τον Ίκαρο Καλλιθέας και πήρε το εισιτήριο για τον επόμενη φάση της διοργάνωσης.

 

Στα πλαίσια της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Πειραιά ο Εθνικός κέρδισε πιο εύκολα από όσο μαρτυρά το τελικό 2-1 τον Ίκαρο Καλλιθέας και πήρε το εισιτήριο για τον επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο αγώνας διεξήχθη υπό ακατάλληλες καιρικές συνθήκες για ποδόσφαιρο καθώς οι άνεμοι που έπνεαν την ώρα του αγώνα ήταν θυελλώδεις, δυσκολεύοντας κάθε προσπάθεια των παικτών για δημιουργία ποιοτικών φάσεων.

Το μυαλό -πλέον- όλων βρίσκεται στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στην Προοδευτική, (Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, ωρα 16:00) στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Οι παίκτες του Λουκά Καραδήμου έπαιξαν όσο χρειάστηκε και όσο το επέτρεπαν οι καιρικές συνθήκες. Οι “κυανόλευκοι” δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και χωρίς να προβληματιστούν έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση. Σημειωτέον πως στον αγώνα αυτό εξέτισαν τις τιμωρίες του οι Buter και Παυλάκης με δυο και μια αγωνιστικές αντιστοίχως.

Το φιλμ του αγώνα: Α’ Μέρος:

6′ Δυνατό σουτ του Μακρυγιάννη έξω από την περιοχή του Ικάρου, όπου η μπάλα «έγλυψε» το οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ.

14′ Φάουλ για τον Εθνικό έξω και δεξιά όπως επιτίθεται. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Αλεξίου, το σουτ του οποίου θα μπλοκαριστεί από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

17′ «Προειδοποίηση» Μάναλη με κοντινή κεφαλιά…

18′ ΓΚΟΛ για τον Εθνικό. Ο Λεβέντης θα βγάλει τη γλυκιά σέντρα με τον Μάναλη με πλασέ στο ύψος του πέναλτι και να κάνει το 1-0 για τον Εθνικό.

26′ Κίτρινη κάρτα για τον Μπακογιάννη ο οποίος έξυπνα θα ανακόψει αντεπίθεση των γηπεδούχων.

28′ Φάση «καρμπόν» με την προηγούμενη. Ο Κατίδης θα δεχθεί την κίτρινη αυτή τη φορά.

32′ Σέντρα – σουτ του Λεωνιδόπουλου από τα αριστερά. Η μπάλα θα πάρει περίεργα φάλτσα λόγω του αέρα, η οποία παραλίγο να γλιστρήσει από τα χέρια του αντίπαλου κίπερ.

34′ Πιέζει ο Εθνικός για το δεύτερο γκολ με τον Μάναλη που ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για τους αντιπάλους. Η ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του θα περάσει άουτ.

39′ Ο κίπερ του Εθνικού, Χαλκίδης, δείχνει τα αντανακλαστικά του και θα αποτρέψει την ισοφάριση σε τετ-α-τετ του Θεοδοσίου.

42′ Καταπληκτική μπαλιά του Αλεξίου, η οποία «τρύπησε» την αντίπαλη άμυνα, αποδέκτης της μπάλας ο Βενέτης, ο οποίος πέρασε στον Μάναλη το σουτ του οποίου “έβγαλε” με υπερένταση ο τερματοφύλακας του Ικάρου.

Β’ Μέρος 50′ Ακόμη μια εξαιρετική μπαλιά από τον Αλεξίου που έβγαλε τον Κατίδη φάτσα με το 2-0, ωστόσο ο τελευταίος δεν θα καταφέρει να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

55′ Ό,τι δεν κατάφερε ο Λεβέντης 5 λεπτά νωρίτερα, το κατάφερε ο Λεβέντης με κοντινή κεφαλιά, μετά από εξαιρετική σέντρα του Βενέτη.

58′ Αλλαγή: Ο Μάναλης παραχωρεί τη θέση του στον Πολίτη.

61′ Συνεργασία Πολίτη με Λεωνιδόπουλο αυτή τη φορά, όπου ο τελευταίος από θέση τετ-α-τετ δεν κατάφερε να τριπλασιάσει τα τέρματα του Εθνικού.

69′ Ακόμη μια εξαιρετική μπαλιά του ορεξάτου Πολίτη στον Μακρυγιάννη, ο οποίος όμως καθυστέρησε να ολοκληρώσει την ενέργειά του.

71′ Αλλαγή: Εκτός ο Μπακογιάννης, στη θέση του ο Παπαγεωργίου.

87′ Ο Αλεξίου σε κατά μέτωπο επίθεση βλέπει τον αμαρκάριστο Πολίτη στα αριστερά του, το σουτ του τελευταίου πέρασε σύριζα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Ικάρου.

89′ Φάση διαρκείας στα καρέ του Εθνικού, όπου οι αντίπαλοι θα μειώσουν σε 1-2, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό.

Εθνικός (Λουκάς Καραδήμος): Χαλκίδης, Μπακογιάννης (71′ Παπαγεωργίου), Λεβέντης, Βενέτης, Πεχλιβανίδης, Κατίδης, Μακρυγιάννης, Λεωνιδόπουλος, Μάναλης (58′ Πολίτης), Collins και Αλεξίου.
Στον πάγκο βρίσκονταν οι: Τσιλιγκίρης, Παπαγεωργίου, Romanο, Κολιοφούκας, Μηλιώτης, Κορνέζος, Πολίτης.

www.mikriliga.com

Related posts

ΕΠΣ Πειραιά: Ανακοίνωση για τα έξοδα διαιτησίας

Nάσος Φακίδης

Με σταθερό τον “βασικό κορμό”, ο Πειραϊκός!

Abola Team 2

Αποχώρηση Αξιώτη από τον Πειραϊκό

Abola Team 3