free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μανωλάς: «Να προσαρμοστούμε γρήγορα στα δεδομένα της Β’ Κατηγορίας»

Στην ανάγκη οι ποδοσφαιριστές του να εγκλιματιστούν όσο το δυνατόν συντομότερα στις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας, στάθηκε ο τεχνικός της Νίκης Αλίμου Νίκος Μανωλάς

 

 

 

 

Με ήττα 2-0 από τον Θρίαμβο Αθηνών ξεκίνησε η νεοφώτιστη Νίκη Αλίμου τις υποχρεώσεις τη στη Β’ ΕΠΣΑ.

Το νεανικό συγκρότημα των νοτίων προαστίων παρά το γεγονός ότι είχε την υπεροχή και τις σημαντικότερες ευκαιρίες στο μεγαλύερο διάστημα της αναμέτρησης, εντούτοις, δεν μπόρεσε να τις μετουσιώσει σε κάποιο γκολ , ενώ απεναντίας δέχθηκε δύο γκολ, τα οποία προήλθαν από στημένες φάσεις.

Ο τεχνικός ηγέτης του συλλόγου Νίκος Μανωλάς στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στιγμα όσον αφορά την κρίσιμη συέχεια:

«Στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Θρίαμβο Αθηνών, θεωρώ ότι το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί. Δημιουργήσαμε πληθώρα σημαντικών ευκαιριών, τις οποίες δεν αξιοπιήσαμε μεταξύ των οποίων και δύο δοκάρια. Αντίθετα, σε δύο στημένες φάσεις δεχθήκαμε ισάριθμα τέρματα, παρουσιάζοντας έλλειμμα συγκέντρωσης.

Αυτό που προέχει πλέον, είναι να ξεχάσουμε το παιχνίδι της πρεμιέρας, αλλά και να επικεντρωθούμε ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που μας περιμένει  απέναντι στην Τερψιθέα. Θα προεοτιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αυτό που προέχει για τους πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές μου είναι να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις απαιτήσεις και τα δεδομένα της Β’ Κατηγορίας. Θεωρώ ότι ός πιο γρήγορα συμβεί αυτό, τόσο πιο ανταγωνιστικοί θα παρουσιαστούμε»

 

 

 

 

Related posts

Από τον Άγιο Θωμά στα Σούρμενα

abola10

Αρμενική-Πανθησειακός 4-1

Abola Team 3

Ο Αγ. Θωμάς 3-0 τα Μελίσσια

Abola Team 3