free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σταμπουλίδης: «Να μην απογοητευτούμε»

Το στίγμα του για τη καθοριστική συνέχεια έδωσε ο τεχνικός του Μικρασιατικού Κώστας Σταμπουλίδης

 

 

Με εντός έδρας ήττα από τα ισχυρά Πετράλωνα με 2-0 ξεκίνησε ο Μικρασιατικός τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα του πρώτουο ομίλου της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

 

Η εν γένει εμφάνιση της ομάδας της Καισαριανής, ωστόσο, άφησε ενθαρρυντικά μηνύματα στον τεχνικό ηγέτη Κώστα Σταμπουλίδη, ο οποίοες με τη σειρά του έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα για την κρίσιμη συνέχεια:

 

«Ξεκινήσαμε με ήττα τον φετινό αγωνιιιτκό μαραθώνιο από μία ομάδα, που εκτιμω΄ότι θα πρωταγωνιστήσει , όπως τα Πετράλωνα. Γενικότερα, πάντως,  θεωρώ ότι παρά την ήτατ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δεν απειληθήκαμε και δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε εμείς τη νίκη. Καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα διαδραμάτισε το γεγονός ότι ο αντίπαλος προηγήθηκε από εκτέλεση πέναλτι και αυτό από εένα σημείοκι έπειτα μας αποσυντόνισε. Δε θα πρέπει να απογοητευτούμε σε καμία περίπτωση.

 

 

 Η ομάδα έχει δυνατότητες κι εκτιμώ ότι αυτό θα φανεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται στο επόμενο εξίσου δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Μία ομάδα, η οποία μπορεί να είναι νεοφώτιστη, ωστόσο, έχει πολλά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της και παρουσάζεται ιδιαίτερα οργανωμένη. Θα πάμε να παλέψουμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε».

 

 

 

 

Related posts

Παρουσία Κατσουράνη και παικτών Πανιωνίου η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Χαραυγιακού (φώτο και βίντεο)

abola10

Έχει Ζώη ο Χολαργός!

Abola Team

Έβαλε Γιώργο Παπαευθυμίου στην «μηχανή» του ο Άρης Πετρούπολης

Kώστας Παλαιολόγος