free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκοβερίνος: «Να προσαρμοστούμε στα δεδομένα της κατηγορίας»

Στους τομείς που θα αυξήσουν τις πιθανότητες παραμονής για την ομάδα του, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Γκοβερίνος

 

 

Με την απαιτούμενη προσοχή, αλλά και με αυξημένη συγκέντρωση αντιμετωπίζουν στην Δάφνη Παλαιού Φαλήρου την απαιτητική συνέχεια του πρώτου ομίλου της ‘Α ΕΠΣΑ.

Η προσεχής αγωνιστική υποχρέωση βρίσκει τους νεοφώτιστους να υποδέχονται την ΑΕ Ηρακλείου, η οποία από την πλευρά της προέρχεται από το σπουδαίο «διπλό» της πρεμιέρας στο ίδιο γήπεδο κόντρα στο Παλαιό Φάληρο.

Ο τεχνικός Γιώργος Γκοβερίνος στις δηλώσεις του εστίασε στην ανάγκη οι παίκτες του να προσαρμοστούν στο συντομότερο δυνατό, ώστε να υλοποιήσουν τον αντικειμενικό στόχο της παραμονής:

«Συνεχίζουμε πυρετωδώς τη σκληρή δουλειά, με σκοπό να εμφανιστούμε όλο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Αυτό που προέχει, είναι να  προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στα δεδομένα της νέας κατηγορίας, όπου αγωνιζόμαστε. Μόνο έτσι θα αυξήσουμε σε σημαντικό βαθμό τις πιθανότητες για την επίτευξη του αντικειμενικού μας στόχου που δεν είναι άλλος από μία όσο το δυνατόν συντομότερη εξασφάλιση της παραμονής. Κοιτάζουμε βήμα – βήμα να φτάσουμε στο στόχο»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ανατροπή στις καθυστερήσεις για τα Πετράλωνα

Abola Newsroom

Η… μπίλια στο “Χ” για Τράχωνες και Αθηναϊκό

abola10

Τρανός: «Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο!»

Kώστας Παλαιολόγος