free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Θα χρειαστεί συγκέντρωση και ενέργεια»

Στους τομείς που θα πολλαπλασιάσουν τις πιθανότητες νίκης απέναντι στην ΑΕ Χαλανδρίου αναφέρθηκε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης 

 

 

 

 

Πιο αποφασισμένοι από ποτέ παρουσιάζονται όλοι στον Πανερυθραϊκό, ώστε η ομάδα να πετύχει την πρώτη της φετινή νίκη στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕ Χαλανδρίου.

 

Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας των βορείων προαστίων φέρονται να έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα της αναμέτρησης και δείχνουν τον καλύτερό τους εαυτό στις προπονήσεις, γεγονός το οποίο άφησε ιδιαίτερα ικανοποιημένο τον τεχνικό Αντώνη Τσιμπάκη.

Το γεγονός ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ουδέτερο γήπεδο του Ιλίου, λόγω τιμωρίας της έδρας της ομάδας της Νέας Ερυθραίας, προσδίδει ακόμη μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Κάτι το οποίο  αντιλαμβάνεται ο έμπειρος τεχνικός και στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα:

«Προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για την προσεχή αναμέτρηση με την ΑΕ Χαλανδρίου. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και το έργο μας γίνεται ακόμη δυσκολότερο από τη στιγμή, όπου θα υποχρεωθούμε να αγωνιστούμε σε ουδέτερο γήπεδο.

Θα χρειαστεί να επιδείξουμε τρομερή συγκέντρωση και ενέργεια, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την πρώτη φετινή μας νίκη».

Μετ’ εμποδίων ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανερυθραϊκού ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕ Χαλανδρίου. Οι Κάρολος Γληνός και Νίκος Κοπάνης δεν υπολογίζονται για τις ανάγκες της αναμέτρησης, αφού αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών με τα γόνατά τους, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Θανάση Γεωργακόπουλου

Related posts

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: “Όπως παλιά…”

Abola Newsroom

Ενισχύθηκε με Ν. Αβάσταγο και Μαρούδα το Αιγάλεω

Abola Team 3

Καλουδιώτης: «Απομένουν για τη Διάνα τέσσερις τελικοί»

Kώστας Παλαιολόγος