free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στο “χ” Πανμοβριακός και Φοίβος Κρεμαστής λόγω Ζορμπά

Στην ισοπαλία αρκέστηκαν οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων, δίχως να μπορέσουν να προσφέρουν το 100% των δυνατοτήτων τους, εξαιτίας σοβαρών δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στον αγωνιστικό χώρο.

 

Πανμοβριακός – Φοίβος Κρεμαστής 0-0

 

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, στο Δημοτικό Στάδιο Κάτω Αχαϊας, Πανμοβριακός και Φοίβος Κρεμαστής, «ακούμπησαν» θα λέγαμε στο «χ», αφού το θέαμα αλλά και η προσπάθεια των παικτών για οτιδήποτε καλύτερο αφέθηκε σε δεύτερο ρόλο, μιας και το φαινόμενο/τυφώνας  «Ζορμπάς», είχε ήδη κάνει την εμφάνιση του κάνοντας πολύ δύσκολη τη διεξαγωγή του αγώνα.

Στο αγωνιστικό μέρος , όπως ήταν αναμενόμενο δεν ήταν είχαμε ιδιαίτερες φάσεις, πάρα μόνο το καλό σουτ του Γραμματικόπουλου στο 87’, το οποίο και  μπλόκαρε ο Μιχαλάκης.

 

Οι συνθέσεις:

Πανμοβριακός: Ζήγκος, Παλιατσάς (62′ Γραμματικόπουλος), Γ.Λιάκος, Καλογερόπουλος (82′ Σουρανής), Π.Νιφορόπουλος, Κοκκίνης, Πυρρής, Γ.Νιφορόπουλος (71΄Σπανός), Αποστολόπουλος, Χριστόπουλος (67΄Κουλούρης), Διακάτος

Φοίβος Κρεμαστής: Μιχαλάκης, Γαργαλής, Νικήτας, Στέλλας, Ν.Ορφανίδης, Μπάρδης, Αρφαράς (85΄Πεταυράκης), Παπασταματάκης, Τζελάι, Παϊζάνος, Χατζησάββας

Related posts

Γ.Σ. Μαρκό 1927: Έλαβε οικονομική επιχορήγηση από τον Δήμο

Γιώργος Ανανίδας

Γ’ Εθνική: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του 6ου ομίλου (6η αγων.)

Γιώργος Ανανίδας

Γ’ Εθνική: Στις 22 Μαρτίου η κλήρωση για τα μπαράζ

Abola Team