free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στην κορυφή τα Σούρμενα και περιμένουν…

Καθαρίζοντας το ματς από το 1ο ημίχρονο, τα Σούρμενα κατάφεραν να πάρουν την δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια. Έτσι, είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και περιμένουν τ’άλλα αποτελέσματα του ομίλου για να δουν αν θα παραμείνουν μόνοι τους εκεί, ή θα έχουν και παρέα!

 

ΣΟΥΡΜΕΝΑ – ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 3-1

 

Από νωρίς τα Σούρμενα έδειξαν τις… άγριες διαθέσεις τους, σκοράροντας με τον Ζουζούλη στο 6’, μετά από κοντινό πλασέ και αφού εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, κάνοντας το 1-0.

Το δεύτερο γκολ για τα Σούρμενα ήρθε αρκετά σύντομα, στο 9’ με τον Φέρτη να πιάνει στον ύπνο την αντίπαλη άμυνα και προλαβαίνοντας την έξοδο του Λιάπα, πλάσαρε εύστοχα για το 2-0.

Στο 12’ ήταν η σειρά της Νέας Ιωνίας να αντιδράσει στα γρήγορα γκολ των γηπεδούχων, με τον Πρισιμιτζή να σουτάρει μέσα από τη περιοχή και να πετυχαίνει το 2-1.

Όμως, στο 30’ ο Δημογιάννης Σπ., με σουτ από κοντά έγραψε το 3-1 και έδωσε ξανά αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Στο β΄ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε αρκετά και δεν είχαμε ιδιαίτερες φάσεις, έτσι το 3-1 έμεινε μέχρι τέλους και τα Σούρμενα έφτασαν σε μία ακόμη νίκη.

Να σημειώσουμε, ότι ο αγώνας διεξήχθη κάτω από συνεχές ψιλόβροχο, κάνοντας αρκετά βαρύ τον αγωνιστικό χώρο, γεγονός που δυσκόλευε αρκετά τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων

 

Διαιτητές: Χρυσαφης Χ., Μαρανος Θ. Κουντουρελης Γ.

 

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Μητρούσης-Γιώργος Καζαντζής): Λύρος, Θυμιανός, Βουρλούμης, Ακριτίδης, Κολλινιάτης, Δημογιάννης Β., Φωστέρης, Παπαδάκης (87’ Φωτιάδης), Ζουζουλής (77’ Ακογλάνης), Δημογιάννης Σπ. (91’ Χιώτης), Φέρτης (90’ Γαβαλάς).

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Χρήστος Τάσης): Λιάπας, Μύττης, Τζίφας (67’ Δρυμωνίτης), Σκλαβενίτης, Πανταζής (80’ Κουρεμάδας), Μέμης, Ξηντάρας (72’ Δούκας), Βογατσάς, Πρισιμιτζής, Καρβούνης, Πετράκης (60’ Χατζηπαναγιώτης).

Related posts

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΡΟΥΦ

Abola Newsroom

ΡΟΥΦ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 3-2 | Στιγμιότυπα

admin

Επιστολή ΕΣΗΕΑ σε Δημητρίου για το απαράδεκτο γεγονός στην Ηλιούπολη

abola10