free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπαλόπουλος: «Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι»

Στους τομείς που οδήγησαν την ομάδα του στη σπουδαία νίκη επί του ΠΑΣ Γαλάτσι, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Κηφισιάς 2010 Μάρος Μπαλόπουλος

 

 

 

 

Εκπληκτικό σε κάθε περίπτωση είναι το ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει η Κηφισιά 2010 στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Το νεοφώτιστο συγκρότημα των βορείων προαστίων πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση, επικράτησε με 1-0 του ισχυρού και ιδιαίτερα φιλόδοξου ΠΑΣ Γαλάτσι και «πάτησε» κορυφή.

Γεγονός το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον προπονητή Μάριο Μπαλόπουλο, ο οποίος έσπευσε να επισημάνει τα εξής:

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη επί ενός σπουδαίου και ιδιαίτερα δυνατού αντιπάλου, όπως είναι ο ΠΑΣ Γαλάτσι. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα πολύ οργανωμένη, η οποία εκτιμώ ότι θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα. Δείξαμε τρομερό πα΄θος. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων για το σπουδαίο τους επίτευγμα.  Βήμα – βήμα θα κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η προσοχή μας εστιάζεται αποκλειστικά στη επερχόμενη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στον Άγιο Δημήτριο, Μία ομάδα, πολύ δυνατή, η οποία θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα.

Επίσης, θα ήθελε εκ μέρους όλων να ευχηθώ περαστικά στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΑΣ Γαλάτσι, ο οποίος εγκατέλειψε τον αγωνιστικό χώρο με πρόβλημα στο γόνατο.

 ».

Related posts

Διοργανώνει καλοκαιρινό καμπ η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα

Τον Φάνη Καλογερή απέκτησε ο ΑΟ Ιλίου

Abola Team 3

Μιχάλης Καβαλιέρης τεχνικός σύμβουλος στη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου!

abola10