free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Αποτέλεσμα που μας δίνει ψυχολογική ώθηση»

Απόλυτα ευχαριστημένος από το ισόπαλο αποτέλεσμα, αλλά και την εικόνα των παικτών του κόντρα στην Αγία Παρασκευή παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής

 

 

 

Τον πρώτο του βαθμό στο νέο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ κατέκτησε το Παλαιό Φάληρο με την σπουδαία εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 που απέσπασε απέναντι στην Αγία Παρασκευή.

 

Κόντα σε ένα πολύ αξιόλογο σύνολο, που έχει θέσει πρωταγωνιστές βλέψεις, το συγκρότημα των νοτίων προαστίων επέδειξε πολλές αρετές, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, γεγονός το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό ηγέτη Γιάννη Γαζή:

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο οι πακίτες μου προσέγγισαν την αναμέτρηση. Πήραμε ένα πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα, το οποί μας δίνει ψυχολογική ώθηση και ακόμη μεγαλύτερο θάρρος και αυτοπεποίθηση, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

 

Στο πρώτο μέρος δεχθήκαμε πίεση και δίκαια βρεθήκαμε πισω στο σκορ. Στην επανάληψη όμως ανεβάσαμε κατακόρυφα την απόδοσή μας και πραγματοποιήσαμε εξαιρετική εμφάνιση, καταφέρνοντας να φτάσουμε στην ισοφάριση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα την φιλοξενία της Αγία Παρασκευής, η οποία ήταν άριστη. Το μυαλό και η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στο απιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕ Χαλανδρίου, ένα παιχνίδι το οποίο προβλέπεται ιδιαίτερα δύσκολο».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Κιούρκος: «Θα ενισχυθούμε!»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα του Σαββάτου (22/2)

Abola Team

Μεγάλο τρίποντο για Ιάσονα!

Abola Team