free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος: «Συγχαρητήρια στον Άγιο Δημήτριο για τη νίκη του»

Τον Άγιο Δημήτριο για τη νίκη του συνεχάρη ο τεχνικός της Αγίας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος

 

 

 

 

Στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ υποχρεώθηκε η Αγία Ελεούσα χάνοντας στις λεπτομέρειες με 1-2 στην έδρα της από τον δυνατό και ιδιαίτερα φιλόδοξο Άγιο Δημήτριο.

 

Το συγκρότημα των δυτικών προαστίων ανεξάρτητα από το τεικό αποτέλεσμα πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση, στοιχείο το οποίο «κράτησε» ο τεχνικός Τάκης Γιαννοπουλος, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας:

 

«Θεωρώ ότι έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι σ’ ένα βροχερό τερέν. Κέρδισε ο πιο αποτελεσματικός και  αυτός ήταν ο Άγιος Δημήτριος και του δίνω συγχαρητήρια για τη νίκη του.  Μία ομάδα με ειδικό βάρος, που διαθέτει πολλούς έμπειρους παίκτες και στόφα πρωταθλητή. Εκτιμώ ότι θα είναι σίγουρα στο γκρουπ των ομάδων, που θα διεκδικήσουν την άνοδό τους στην Α’ Κατηγορία και του ευχομαι ό,τι καλύτερο» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή της Αγίας Ελεούσας, για να συμπληρώσει:

 

«Έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι και οι δύο ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, Τώρα επικεντρώνουμε την προσοχή μα στην δύσκολη και απαιτητική συνέχεια

 

 

 

 

Related posts

Κουφογιαννάκης: «Νίκη, για να σωθούμε μαθηματικά»

Kώστας Παλαιολόγος

«Βόμβα» μεγατόνων με Γρηγόρη Παππά ο Άγιος Δημήτριος!

Kώστας Παλαιολόγος

Καββαδίας: «Με σοβαρότητα κόντρα στον Παράδεισο»

Kώστας Παλαιολόγος