free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Ματσάρα στον Μαραθώνα, στο 2-2 Μάχη-ΠΑΟ Καλυβίων

Πολύ ωραίο ματς έγινε στον Μαραθώνα, εκεί όπου τα Καλύβια γύρισαν κυριολεκτικά από την… κόλαση στον παράδεισο, αφού κατάφεραν να ανατρέψουν μερικώς το εις βάρος τους 2-2 και να φύγουν με τον βαθμό!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και κατάφεραν πολύ νωρίς να πάρουν κεφάλι δύο τερμάτων! Ο Τζήμας στο 9’ με απευθείας φάουλ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 16’ ο Νταής με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου βρήκε τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν πολύ επιθετικά και να ισοφαρίζουν πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο. Ο Κοντζάι στο 48’ με πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Καχόπουλος ανατρέποντας αντίπαλο, μείωσε σε 2-1 για τους πράσινους, ενώ στο 58’ ο Σταμάτης έφερε το παιχνίδι στα ίσια με σουτ. Ο τελευταίος από… ωραίος έγινε μοιραίος στο 69’, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, και στέρησε από την ομάδα του τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο παιχνίδι. 

Διαιτήτευσαν οι Ρεντίφης, Γουργιώτης, Τσέλιος.

ΜΑΧΗ ΜΑΡ. (Αλ. Σιδηράς): Παππάς, Καχόπουλος (60’ Βαρώνος), Φλώρος (90’ Μέξης), Βούσουλας, Αχμέτ, Καραλής (77’ Τσέλα), Τζήμας, Νταής, Δημγκιόκα, Βάσος, Σένε.
ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Κ. Δαγγούλης): Αφουξενίδης, Χάιδος, Σιδέρης, Καραγιάννης (52’ Χριστόπουλος Ε.), Διακρούσης, Πασκάλι (46’ Χριστόπουλος Σ.), Μήτρος (74’ Κοτσίου), Ντούνης, Σταμάτης, Κοντζάι, Ντογκάνι.

epsanastisentra.blogspot.com/

Related posts

Ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου 2-1 εκτός την Μαρκό

Abola Team 3

Απέκτησε άλλη δυναμική με Θανόπουλο η Μάχη!

Ρένος Γιαμπουράς

ΠΑΟ Καλυβίων-Άρης Βούλας 0-0

Abola Team 3