free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Ο ΑΟ Σταμάτας ξεκινά γυναικεία τμήματα ποδοσφαίρου στις ακαδημίες του

Ένα μοναδικό κίνητρο, αυτό της “δωρεάν συμμετοχής”, σκέφτηκε ο ΑΟ Σταμάτας για να προσελκύσει και τα κορίτσια να γνωρίσουν από κοντά τον σπουδαίο κόσμο του ποδοσφαίρου.  Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου της ομάδας:

 

” Δελτίο Τύπου A.O. Σταμάτας

Ο Αθλητικός Όμιλος Σταμάτας ανακοινώνει την δημιουργία τμημάτων στις ακαδημίες του για όσα κορίτσια επιθυμούν να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο γυναικείος αθλητισμός και ειδικότερα το γυναικείο ποδόσφαιρο στη χώρα μας δεν βρίσκονται στο επιθυμητό επίπεδο και ο Α.Ο. Σταμάτας προχωράει σε μία πρωτοποριακή κίνηση για τα δεδομένα του ελληνικού  ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 έχουν δημιουργηθεί τμήματα στις ακαδημίες του συλλόγου των βορείων προαστίων στα οποία όποια κορίτσια επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν χωρίς να υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για την τρέχουσα σεζόν, δίνοντάς του έτσι ένα επιπλέον κίνητρο προκειμένου να δοκιμάσουν τις δυνάμεις του στον «Βασιλιά των Σπορ», το ποδόσφαιρο.

Στόχος του Α.Ο. Σταμάτας είναι να δώσει κίνητρο σε όσο το δυνατόν περισσότερα κορίτσια να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και να αποδείξουν πως είναι ένα άθλημα «ανοιχτό» για όλους. “

 

Related posts

Κ18 του Αιγάλεω 1-0 εκτός τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Ρένος Γιαμπουράς

Σε φοβερό κλίμα η τελετή λήξης των ακαδημιών του Ολυμπιακού Λαμπρινής-Γαλατσίου, με την παρουσία του Υφυπουργού Γιάννη Μπαλάφα (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

Αλλαγές στο πρόγραμμα Νέων και Τζούνιορ της ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3