free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Επηρεαστήκαμε από το ατομικό λάθος στο γκολ του πρώτου λεπτού»

Στους τομείς που εξώθησαν στην ήττα από τον ΑΟΝΑ αναφέρθηκε ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου

 

 

 

 

Στην πρώτη της φετινή ήττα υποχρεώθηκε η Κηπούπολη, χάνοντας με 3-1 από τον ανανεωμένο ΑΟΝ Αργυρούπολης.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων παρουσίας δύο πρόσωπα, γεγονός το οποίο δεν της επέτρεψε να διεκδικήσει κάτι θετικό, Μάλιστα, η Κηπούπολη «προδόθηκε» από το πολύ κακό πρόσωπο στα πρώτα 35 λεπτά, διάστημα στο οποίο βρέθηκε να χάνει με 3-0.

Με τον τεχνικό Δημήτρη Φιλίππου να επισημαίνει τα εξής:

«Παρουσιάσαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα απέναντι στον ΑΟΝΑ.

Μπήκαμε πολύ άσχημα στο ματς. Επηρεαστήκαμε πολύ από το γκολ, που δεχθήκαμε στο πρώτο λεπτό από ατομικό λάθος . Η ψυχολογία μας έπεσε κατακόρυφα, δεν είχαμε συγκέντρωση, με άμεση συνέπεια στο 35’ να βρεθούμε να χάνουμε με 3-0 από μία πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα, η οποία θεωρώ ότι θα διαδραματίσει καταλυτικό ρόλος το νέο πρωτάθλημα, Από εκεί κι έπειτα θεωρώ ότι ήμασταν οι πρωταγωνιστές στο ματς. Δημιουργήσαμε σωρεία ευκαιριών. Ακόμη και όταν χάναμε με 3-0 πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και αυτό είναι το μεγάλο κέρδος που κρατάμε ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Οι στόχοι μα παραμένουν υψηλοί  και αυτό, που θέλουμε, είναι να διορθώσουμε το συντομότερο δυνατό τα όποια λάθη μας ώστε να εμφανιστούμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια.

 

Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται αποκλειστικά στο επόμενο παιχνίδι με την Αλσούπολη, Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε  όσο το δυνατόν περισσότερο τον παράγοντα έδρα, όπως κάτι ανάλογο συνέβη και πέρυσι»

 

 

Related posts

Τα σημερινά αποτελέσματα (4/10) στην ΕΠΣΑ

Abola Team

Α.Ε. Μεταμόρφωσης: Έμπειρος προπονητής στην Ακαδημία, απέκτησε τον Μανώλη Μουσουράκη

Γιώργος Ανανίδας

Ρηγόπουλος: Καμία κλήρωση δεν είναι εύκολη

Κώστας