free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στούλης: «Συνεχίζουμε την ίδια επιτυχημένη συνταγή»

Το στίγμα του ενόψει της καθοριστικής συνέχειας που περιμένει τον Παράδεισο Αμαρουσίου έδωσε ο έμπειρος στόπερ της ομάδας Αλέξης Στούλης

 

 

 

Την πρώτη του νίκη στο νέο ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ πανηγύρισε  ο Παράδεισος Αμαρουσίου επικρατώντας με 2-0 των Βριλησσίων.

 

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο σε συνδυασμό με την εκτός έδρας ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στην Τερψιθέα (1-1) έδωσε τη δυνατότητα στο συγκρότημα του Αμαρουσίου να αναρριχηθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να ατενίζει με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Χαρακτηριστικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στο κυανόλευκο στρατόπεδο, είναι οι δηλώσεις του Αλέξη Στούλη.

Ο έμπειρος στόπερ και από τις «σημαίες» της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια, έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα για την κρίσιμη συνέχεια:

Στη αναμέτρηση με τα Βριλήσσια ήμασταν εμφανώς πολύ καλύτεροι και η νίκη ήρθε απόλυτα δίκαια,. Δεν επιτρέψαμε στους αντιπάλους μας να πιστέψουν ότι θα μπορούσαν να αποσάσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα, παρουσιάζοντας πολλές αρετές. Έχουμε μεγάλη πίστη στις δυνατότητές μας και ξεκάθαρη επιδίωξή μας είναι να κοιτάζουμε όλους τους αντιπάλους μας στα μάτια. Συνεχίζουμε την ίδια επιτυχημένη συνταγή. Η προσοχή μας εστιάζεται αποκλειστικά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γαλάτσι. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία ιδιαίτερα δυνατή και πειθαρχημένη ομάδα, ωστόσο, θα πάμε με όλες μας τι δυνάμεις να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

 

 

 

 

Related posts

Ο ποδοσφαιριστής του Παράδεισου Αμαρουσίου Νίκος Καραλής

Τάσος Ζαφειρίου

Μοιρασιά στην “Αλεπότρυπα”!

Abola Team

Παρελθόν και ο Σπεπετάρης από την Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος