free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Πάση θυσία νίκη με Δόξα Βύρωνα»

To σύνθημα για την κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι στη Δόξα Βύρωνα έδωσε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής

 

 

Εξαιρετικά δείγματα γραφής παρουσίας το Παλαιό Φάληρο στην αναμέτρηση Κυπέλλου με την ΑΕ Χαλανδρίου, χάνοντας τελικά το εισιτήριο της πρόκρισης στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι με 5-3.

Άπαντες πλέον στρέφουν αποκλειστικά την προσοχή τους στην προσεχή κρίσιμη αναμέτρηση με τη Δόξα Βύρωνα το ερχόμενο Σάββατο.

Με τον τεχνικό ηγέτη Γιάννη Γαζή ααν δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

«Δοκιμάσαμε ορισμένα νέα σχήματα και τακτικές απέναντι στην ΑΕ Χαλανδρίου. Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος από το κέφι και τη διάθεση όλων των παικτών που πήραν χρόνο συμμετοχής. Πλέον η προσοχή και η σκέψη μας έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τη Δόξα Βύρωνα.

Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αναγνωρίζουμε το μέγεθος και την ιστορία που κουβαλάει, ωστόσο, χρειαζόμαστε πάση θυσία τη νίκη για πολλούς λόγους, ώστε να αποκτήσουμε ακόμη καλύτερη ψυχολογία ενόψει τη συνέχειας».

 

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του Παλαιού Φαλήρου ενόψει της αναμέτρησης με τη Δόξα Βύρωνα. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Νάσι Σάλα, Γιώργου Παπαευθυμίου και Αλέκου Κακλαμάνου, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και κάνουν αγώνα δρόμου, ώστε να τεθούν στη διάθεση του Γιάννη Γαζή.

 

 

Related posts

Χατζηαλέξης: «Πάμε με όσα όπλα διαθέτουμε!»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαρούνης: «Να μαζέψουμε τα κομμάτια μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Κρίσιμη Γενική Συνέλευση στις 27 Μαϊου στην Α.Ε. Ηρακλείου