free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος: «Οι παίκτες μου έδωσαν και την ψυχή τους»

Επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του ο τενχικός της Αγίας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος με αφορμή τη σπουδαία πρόκριση επί του Μικρασιατικού

 

 

 

Τεράστια σε αξία πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πανηγύρισε η Αγία Ελεούσα με την εκτός έδρας νίκη της επί του Μικρασιατικού με 2-1.

Παρά το γεγονός ότι οι κυανόλευκοι παρατάχθηκαν με αισθητές απουσίες και συμπλήρωσαν μόλις και μετά βίας 12μελή αποστολή, εντούτοις όλοι όσοι αγωνίστηκαν, υπερέβαλαν εαυτούς , αναδεικνύοντας ένα μέρος των δυνατοτήτων και της ποιότητας που τους χαρακτηρίζει.

 

Ο τεχνικός Τάκης Γιαννόπουλος στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να απονείμει τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την τιτάνια πρόκριση απέναντι σε έναν αντίπαλο ανώτερο κατά μία κατηγορία και μάλιστα εκτός έδρας:

«Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Παρά το γεγονός ότι πήγαμε μόλις 12 ποδοσφαιριστές στην Καισαριανή για τις ανάγκες της αναμέτρησης, όλοι οι παίκτες  μου έδωσαν και την ψυχή τους για την νίκη-πρόκριση και τα κατάφεραν, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο ανώτερο κατά μία κατηγορία.

Ό,τι μας έχει στερήσει η τύχη στα δύο προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος με ΠΑΣ Γαλάτσι και Άγιο Δημήτριο, μας το χάρισε απλόχερα στην αναμέτρηση με τον Μικρασιατικό. Ουσιαστικά πήραμε την νίκη χάρη σε δώρο του αντίπαλου τερματοφύλακα, Πλέον είμαστε υποχρεωμένοι να υποστούμε την πρόσθετη ταλαιπωρία του Κυπέλλου, αλλά δεν μπορούμε να πράξουμε διαφορετικά»

 

 

 

 

Related posts

«Βόμβες» με Καλαμάκη και Ταμπάκη ο Ζέφυρος Αιγάλεω

Kώστας Παλαιολόγος

Κουτσουδάκης: «Δημιουργούμε ήδη την ομάδα του μέλλοντος»

Καββαδίας: «Μας έμεινε η πίκρα»

Kώστας Παλαιολόγος