free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

“Η Προοδευτική απαιτεί σεβασμό και είναι τιμή που την σφυρίζετε!”

Με δήλωση του ο πρόεδρος των “βυσσινί”, Νίκος Λεμονής, εκφράσει την αγανάκτηση του για τη στάση της διαιτησίας απέναντι στην ομάδα του στα ματς με τον Εθνικό Πειραιά και για τον θεσμό του Κυπέλλου με τον Αμπελακιακό (Η ομάδα της Σαλαμίνας απέκλεισε στο γήπεδο της Νίκαιας, την Προοδευτική με 4-3 στα πέναλτι (0-0 κ.δ) και προχώρησε στην επόμενη φάση του θεσμού).

Αναλυτικά η δήλωση του “ισχυρού” άνδρα της Προοδευτικής: “Επειδή τον τελευταίο καιρό για λόγους ευνόητους και κάποιους πολύ γνωστούς ήθελα να παίζω στα όρια, και αυτό πολύ απλά για να ξυπνήσω και να δραστηριοποιήσω όλους τους φίλους της Προοδευτικής που πιστεύω το κατάφερα, ηρθε η ώρα να σας πω όμως ότι κουράστηκα και ήρθε η ώρα να μπαίνουν τα πράγματα σε τάξη από νωρίς. Γι αυτό θα ήθελα να ενημερώσω όλες τις αρμόδιες αρχές διαιτησίας (ΚΕΔ) από τώρα, ότι όταν θα έρχεστε στο γήπεδο μας θα μάθετε να σέβεστε όπως σας σεβόμαστε και εμείς.

Εδώ δεν έρχεστε να σφυρίξετε ούτε την οχιά γκρεμού ούτε τα βραστά νερά. Έρχεστε να σφυρίξετε την Προοδευτική που είναι μεγάλη τιμή σας και σημαντικό και για το βιογραφικό σας. Διαιτησία όπως αυτή του κυρίου Κατόπη (ΣΔ Σάμου) στο ματς με τον Εθνικό (όπου είχαμε ανακάλυψη κανονισμού να επιτρέπει στο α’ ημίχρονο στον προπονητή μας που είναι κάτοχος διπλώματος ΤΕΦΑΑ να καθίσει στον πάγκο και στην επανάληψη να μην του το επιτρέπει), όπως και η προκλητικότητα στάση του κ. Ντουμιτρέσκου σήμερα δεν θα την ξανα ανεχτώ. Όλα τα πράγματα έχουν και τα όρια της και εσείς τα φτάσατε πολύ νωρίς. Καλό είναι να βάλουμε ένα τέλος εδώ. Σήμερα η στάση του κ. Ντουμιτρεσκού ήταν προκλητικότατη πριν ακόμη ξεκινήσει το ματς. Καθυστέρησε ένα τέταρτο να ξεκινήσει το παιχνίδι διότι ήθελε να μου απαγορεύσει την είσοδο στα μπουθ που μου ανήκουν, ενώ η ΕΠΣ Πειραιά, τον είχε ενημερώσει ότι αυτό μπορούσε να γίνει με δεδομένο ότι είμαι ο πρόεδρος της ομάδας. Μας απέβαλε ένα ποδοσφαιριστή με κόκκινη κάρτα από το α’ ημίχρονο, έδωσε κατά μας πέναλτι στο τέλος του α’ ημιχρόνου, και μας ακύρωσε γκολ το οποίο θεώρησε ο τερματοφύλακας πρόλαβε την μπάλα στη γραμμή. Κάτι άλλο δεν έχω να πω για τη διαιτησία του. Ο νοών νοείτω. Όλα τα ματς από εδώ και πέρα θα βιντεοσκοπούνται και θα πηγαίνουν στις αρμόδιες αρχές για εξηγήσεις.

Γιατί όπως παίζετε εσείς με την ιστορία και την πορεία της ομάδας μας, έτσι και για εσάς θα παίζεται η σταδιοδρομία σας στη διαιτησία. Εμείς δεν ζητάμε κάτι υπέρ μας γιατί είμαστε υπερήφανοι. Εμείς ζητάμε το αυτονόητο δηλαδή το 50-50. Εαν δεν μπορείτε να πάτε να σφυρίξετε αλλου. Εδώ σφυρίζετε την Προοδευτική και θα μάθετε να τη σέβεστε. Τέλος, συγχαρητήρια στον Αμπελακιακό για την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, ενώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Καρυδοπουλου και τους συνεργάτες του στο ματς με τον Εθνικό.

Υ.Γ. Επειδή δεν μ’ αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου και επειδή κάποιοι αναρωτιούνται εάν ενδιαφερόμασταν για το θεσμό του Κυπέλλου, θα ήθελα να τους ενημερώσω ότι το όνομα Προοδευτική είναι πολύ μεγάλο και είτε παίζει φιλικό, είτε Κύπελλο, είτε πρωτάθλημα ή 5Χ5, έχει υποχρέωση πάντα να κερδίζει”.

Related posts

Αφαίρεση τριών βαθμών στην ΑΕ Μυλοποτάμου!

Abola Team 3

Νίκη σωτηρίας ο Πανθηραϊκός επί του Αιολικού με 2-0

Abola Team 2

“‘Εκλεισε” με Μπαντούνα και Ζέρβα ο Παναργειακός

Abola Team 3