free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιλιμτζίδης: «Θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε κόντρα στον Α.Ο. Χαϊδαρίου»

Το στίγμα του για την προσεχή αναμέτρηση με τον ΑΟ Χαϊδαρίου έδωσε ο τεχνικός της ΑΕ Χαλανδρίου Τάσος Κιλιμτζίδης

 

 

 

 

Την ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι χρειάστηκε η ΑΕ Χακλανδρίου, ώστε να λυγίσει με 5-3 την αντίσταση του Παλαιού Φαλήρου και να τσεκάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

 

Η συνολική παρουσία της νεανικής ομάδας άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Τάσο Κιλιμτζίδη, ο οποίος έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα για την καθοριστική συνέχεια:

«Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα και την προσπάθεια των παικτών μου. Χρειαστήκαμε να φτάσουμε στα πέναλτι, ώστε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο μίας πολύ δυνατής και φιλόδοξης ομάδας, όπως είναι το Παλαιό Φάληρο, ωστόσο εκτιμώ ότι για δεύτερο συνεχόμενο επίσημο παιχνίδι παρουσιάσαμε πολές αρετές ακι δείξαμε ότι έχουμε αρκετή ποιότητα στον επιθετικό τομέα. Πήραμε μία πρόκριση, η οποία θα αμς βοηθήσει πολύ στον ψυχολογικό τομέα. Η προσοχή αμς τώρα εστια΄ζεται στην αναμέτρηση με τον ΑΟ Χαϊδαρίου. Μία ομάδα παραδοσιακή, η οποία έχιε θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους. Από την πλευρά μας προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να φανούμε ανταγωνιστικοί».

 

 

 

Related posts

Ανακοίνωσε τα φιλικά η Διάνα

abola10

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ – ΙΑΣΩΝ 1-1

abola10

Ακριτίδης: «Μας τιμάει η πρόσκληση του Αιγάλεω»