free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Πήραμε τεράστια ψυχολογική ώθηση»

Στα οφέλη της σπουδαίας πρόκρισης επί του Χαραυγιακού αναφέρθηκε ο τεχνικός των Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας

 

 

Τη μίνι έκπληξη του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πραγματοποίησαν οι Τράχωνες εκτοπίζοντας τον Χαραυγιακό με 2-0.

 

Το νεανικό και φιλόδοξο συγκρότημα των νοτίων πραστίων πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση, όχι μόνο κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια τον κατά μία κατηγορία και πανίσχυρο αντίπαλό του, αλλά κατάφερε να το υποτάξει με 2-0 και να πανηγυρίσει μία ιστοική και πανάξια πρόκριση,.

 

Η εν γένει εικόνα των παικτών άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό ηγέτη της ομάδας Γιάννη Κουσάνα, ο οποίος έσπευσε να τους πλέξει το εγκώμιο:

 

«Πήραμε μία σπουδαία πρόκριση επί ενός πολύ ισχυρού και άξιου αντιπάλου, ο οποίος δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πλέον αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Πήραμε τεράστια ψυχολογική ώθηση, η οποία εκτιμώ ότι θα μας δώσει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο να συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να χαρούμε αυτή τη σπουδαία νίκη, αφού ακολουθεί για εμάς ένα επίσης πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντα στην Κηφισιά. Ο προσεχής μας αντίπαλος προέρχεται από την παραπάνω κατηγορία, διαθέτει εξαιρετικό σύνολο με πολλούς ποδοσφαιριστές ποιότητας και σαφέστατα η αποστολή μας μόνο εύκολη δε θα πρέπει να θεωρηθεί. Από την πλευρά μας θα πάμε με όλες μας τις δυναμεις να παλέψουεμ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ό,τι βγει».

 

 

 

 

Related posts

Άτταλος Ν. Φιλαδέλφειας: Συμφωνήθηκε πολύπλευρη συνεργασία με τον Φωστήρα

Γιώργος Ανανίδας

Χατζηαλέξης: Διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα…

Abola Team

Κουσάνας: «Ντέρμπι ποδοσφαιρικού εγωϊσμού!»

Kώστας Παλαιολόγος