free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας»

Το στίγμα του για την προσεχή εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Διάνα Ηλιούπολης έδωσε ο τεχνικό του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός

 

 

 

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ηφαίστου Περιστερίου για τις ανάγκες της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Διάνα Ηλιούπολης. 

Άπαντες στο φιλόδοξο και νεανικό συγκρότημα των δυτικών προαστίων έχουν στρέψει αποκλειστικά την προσοχή τους στην κυριακάτικη αναμέτρηση, όπου ξεκάθαρη επιδίωξη είναι η διεύρυνση του εξαιρετικού αγωνιστικού προσώπου.

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Θόδωρου Τρανού;

 

«Η ομάδα μα βρίσκεται σε πολύ καλό αγωνιστικό μομέντιουμ. Θεωρώ ότι η αναβολή λόγω τη κακοκαιρίας την προηγούμενη αγωνιστική μας ωφέλησε. Τώρα γεμίσαμε μπαταρίες και πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο απέναντι στη Διάνα Ηλιούπολης. Σίγουρα μας περιμένει μία πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι σε μία δυνατή και δυσκολοκατάβλητη ομάδα, ωστόσο είμαστε αποφασισμένοι να εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητές μας για νίκη».

 

Μοναδική απουσία για την τεχνική ηγεσία του Ηφαίστου Περιστερίου είναι ο Νίκος Μουρίκης, ο οποίος υποφέρει από μερική ρήξη χιαστού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Σε φόρμα ο Πανερυθραϊκός

abola10

Ο Παναγιώτης Τσιούλος στη “μηχανή” του Ρουφ

Abola Newsroom

Το Σάββατο 4/2 η κοπή πίτας των Τραχώνων που κλείνουν 60 χρόνια ζωής

Abola Team 3