free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ελευθεριάδης: «Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο»

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του Θριάμβου Αθηνών Κώστας Ελευθεριάδης, μετά τη νίκη που σημείωσε η ομάδα του απέναντι στον Γκυζιακό.
Συγκεκριμένα στις δηλώσεις του ο τεχνικός των «κυανοπράσινων» ανέφερε τα εξής μετά το τέλος του αγώνα: «Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και πιστεύω να ικανοποιήσαμε τον κόσμο μας. Ο αντίπαλός μας δυσκόλεψε γιατί έπαιζε πολύ παθητικά και δεν μπορούσαμε να διασπάσουμε την άμυνά του εύκολα. Στο β’ ημίχρονο και με τις κινήσεις που κάναμε ανεβήκαμε ακόμη πιο πολύ και τελικά φτάσαμε στη νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά μου για τη νίκη τους και εύχομαι καλή πορεία στον Γκυζιακό».

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, με ένα γκολ του Αρώνη στο 83′ ο Θρίαμβος Αθηνών λύγισε τον Γκυζιακό και πήρε την πολύτιμη νίκη με σκορ 1-0. Ήταν η δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες για τον ιστορικό σύλλογο.

Διαιτητές: Γουδέλης, Θώμογλου-Προδρομιάδης

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (Κώστας Ελευθεριάδης): Λαχανάς, Καλούμενος, Τοτάζι, Απέργης, Τσαπικούνης, Κολοκυθάς (85′ Κρεμιτσάς), Αρώνης, Μάκος (46′ Μιρακά), Κωνσταντίνου, Χάλαρης (51′ Ταμπάκου), Κουτρούλης.

ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ (Παντελής Σταθόπουλος): Καββαδίας, Μουζάι, Μήτσουλας, Καρύκης (86′ Μάντσος), Τσαρδάς, Στούμπος, Καραγιάννης, Καραμάνος, Διαμαντίδης (78′ Σιόρες), Βέλκος, Βαραμπούτης (64′ Κραμπότσας).

Related posts

Καββαδίας: «Δεν φοβόμαστε κανένα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Άγιος και κόντρα στον Δούρειο!

Abola Team

«Θα παρουσιαστούμε έτοιμοι!»

Kώστας Παλαιολόγος