free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

“Διπλάρα” ο Άρης Πετρούπολης στην Καισαριανή

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Άρης Πετρούπολης, καθώς επικράτησε στο γήπεδο της Καισαριανής του σκληροτράχηλου Μικρασιατικού με 2-0.

 

ΑΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ 0-2

Το ματς ήταν επεισοδιακό και σημαδεύτηκε από δύο αποβολές. Στο 40’ ο Σαλαπάτας με  φάουλ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και στο 68’ ο Λούρμπας με πλασέ έγραψε το τελικό 0-2. Στο 77’ υπήρξε συμπλοκή μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και όταν ηρέμησαν τα πνεύματα, ο διαιτητής Περράκης απέβαλε τους Καραντζά και Αποστόλου. Στο 32’ σουτ του Λεπτάκη απέκρουσε ο Αποστόλου και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς του Άρη.

Διαιτητές: Περράκης, Λ. Τσολακίδη, Στεργιώτης

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ (Κώστας Σταμπουλίδης): Γαλανάκης, Φραγκής, Καραντζάς, Φινέτης, Ξενάκης (59’ Μπιρμπίλης), Γκουρνέλος, Σμυρνάκης, Λαδάς (46’ Χαζίσας), Πετρίτσης, Λεπτάκης (71’ Βουτυράς), Χατζηστεφάνου.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ανδρέας Νάστος): Αποστόλου, Ζαχαράκης, Βλάχος, Λάπα, Καρδάμης, Ζήκος, Καραδήμας (59’ Αγγελόπουλος), Τρακόσης, Σιούτης (71’ Σαλατάς), Σαλαπάτας (77’ Βώσσος), Γκολφινόπουλος (94’ Ζαρκαδούλας).

 

 

 

Related posts

Τα σημερινά (9/2/2020) αποτελέσματα στην ΕΠΣΑ

Abola Newsroom

Τα ζευγάρια από την κλήρωση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Πρωτιά για την ΑΕ Χαλανδρίου (2-1)

Abola Team