free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Απόλυτα δίκαιη η νίκη μας»

Στο δίκαιο της επικράτησης του Αθηναϊκού απέναντι στον Γ.Σ. Αργυρούπολης αναφέρθηκε ο τεχνικός των Λόρδων» Χρήστος Κιούρκος

 

 

Την πρώτη του νίκη στο ιδιαίτερα δυνατό κι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ πανηγύρισε ο Αθηναϊκός, επικρατώντας δύσκολα στον Βύρωνα με 1-0 του Γ.Σ. Αργυρούπολης.

 

Μπορεί οι τρεις βαθμοί να ήρθαν στο τέλος για λογαριασμό των «Λόρδων» χάρη στο γκολ του Θανάση Βελλή στο 88’, ωστόσο κατά γενική ομολογία η νίκη για τους γηπεδούχους θα μπορούσε να είχε έρθει πολύ νωρίτερα βάσει της συνολικής τους εικόνας., αλλα΄ακι των ευκαιριών που δημιούργησαν κι έχασαν..

 

Υπέρμαχος της παραπάνω άποψης είναι ο τεχνικός των «ερυθροκιτρίνων» Χρήστος Κιούρκος, ο οποίος έσπευσε να τονίσει τα εξής:

 

«Πετύχαμε μία νίκη ιδιαίτερα σημαντική, την οποία είχαμε ανάγκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Γ.Σ. Αργυρούπολης. Η νίκη μας θεεωρώ ότι είναι απόλυτα δίκαιη, αφού συνολικά ήμασταν καλύτερη των αντπάλων μας. Στο πρώτο μέρος η εικόνα μας θεωρώ ότι δεν ήταν καλή. Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε αισθητά την απόδοσή μας, πιέσαμε πολύ τον αντίπαλο, ενώ εκτιμω ότι η νίκη μας θα μπορούσε να είχε έρθει πολύ νωρίτερα, αφού χάσαμε πολλές και ιδιαίτερα σημαντικές ευκαιρίες. Έχουμε ακόμη πολλά πράγματα να βελτιώσουμε, αφού δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε καινούρια ομάδα. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά.»

 

 

 

Related posts

Κιούρκος: «Nίκη που θα μας δώσει ώθηση»

Kώστας Παλαιολόγος

Ανακοίνωσε Μπάλα και Τσαβαλιά ο Αθηναϊκός!

Kώστας Παλαιολόγος

Νέα νίκη για την Ηλιούπολη!

abola10