free page hit counter
22.6 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Πήραμε μία νίκη ψυχολογίας»

Στην αξία της εκτός έδρας επικράτησης απέναντι στην ΑΕ Χαλανδρίου αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΑΟ Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης

 

 

Την πρώτη του νίκη στον φετινό μαραθώνιο του δευτέρου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ πέτυχε ο ΑΟ Χϊίδαρίου, χάρη στην εκτός έδρας επικράτησή του κόντρα στην ΑΕ Χαλανδρίου με 2-0. 

Μία επιτυχία η οποία αναμένεται να προσδώσει αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη πίστη στην φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων, ώστε να υλοποιήσει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Νίκου Παπαρούνη: «Θεωρώ ότι πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει κυρίως από πλευρά ψυχολογίας. Την είχαμε απόλυτη ανάγκη, δεδομένου ότι ακολουθεί ένα ιδιαίτερα απαιτητικό 15ημερο με συνεχόμενους αγώνες . Ξέραμε ότι αντιμετωπίζαμε μία πολύ δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα στην έδρα της και ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο μας. Ο όμιλός μας διαθέτει πολύ δυνατές και αξιόλογες ομάδες και κανένα παιχνίδι δεν μπορεί να θεωρηθεί εύκολο.

 

 Τώρα ήδη μας προσοχή επικεντρώνεται αποκλειστικά στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Χολαργό. Μας παρουσιάζεται η ευκαιρία με τη στήριξη του κόσμου μας να πετύχουμε μία ακόμη νίκη, που θα μας βάλει ακόμη πιο δυνατά εντός στόχων. »

 

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η έλλειψη αγωνιστικών προβλημάτων.

 

 

Related posts

Κανένας έτοιμος!

Abola Team

Τρανός: «Μπράβο στους παίκτες μου για την προσπάθεια»

Kώστας Παλαιολόγος

Άγιαξ Ταύρου-Χαλάνδρι 1-0

Abola Team 3