free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σιακάρας: “Χρέος μου να είμαι δίπλα στον Ιωνικό” – ΓΣ την Πέμπτη!

Την τελευταία πενταετία αρωγός κάθε προσπάθειας στον Ιωνικό, ήταν, δίχως αμφιβολία, ο Φώτης Σιακάρας.

 

Αυτό θα κάνει και στην δεδομένη δύσκολη φάση που βιώνει ο σύλλογος, όπως δήλωσε ο ίδιος μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Ιωνικού, αναμένοντας τις όποιες λύσεις δοθούν από την πλευρά του Ερασιτέχνη. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως την προσεχή Πέμπτη 11 Οκτωβρίου και ώρα 20:30 στο γήπεδο της Νεάπολης ο Ερασιτέχνης Ιωνικός συγκαλεί σε Γενική Συνέλευση ώστε να συζητηθούν και οι τελευταίες εξελίξεις και να βρεθεί η κατάλληλη διέξοδος για την ομάδα.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Φώτη Σιακάρα στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιωνικού:

«Οι εξελίξεις που έχουν σημάνει από την προηγούμενη εβδομάδα και η παρακείμενη αποχώρηση της κεφαλής του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιωνικού, οδήγησαν σε αναγκαστική παραίτηση σύσσωμου του Συμβουλίου. Οφείλω και είναι χρέος μου, στις παρούσες πολύ δύσκολες συγκυρίες, να μην πηδήξω από το καράβι και να δηλώσω το «παρών» μου. Άλλωστε, αυτό έχω κάνει εδώ και 5 χρόνια υπηρετώντας με όλη μου την δύναμη τον σύλλογο αυτό. Στις συναντήσεις με τους φιλάθλους, στη Γενική Συνέλευση αλλά και όπου χρειαστεί θα παρευρεθώ και θα δώσω όποιες εξηγήσεις απαιτούνται στην εκάστοτε περίσταση.

Τόσο την Κυριακή με το Κερατσίνι όσο και την Τετάρτη με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, στους δυο αυτούς κομβικούς αγώνες θα είμαι δίπλα στην ομάδα, ενώ είναι και επιτακτική ανάγκη να βρίσκεται δίπλα και ο κόσμος, όπως δηλαδή διαρκώς έχει κάνει και θα κάνει, ειδικά τις κρίσιμες στιγμές. Ο ΙΩΝΙΚΟΣ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν πρόκειται να πεθάνει τόσο εύκολα όσο κάποιοι πίστευαν ή εξακολουθούν να πιστεύουν. Από αύριο κιόλας η ομάδα συνεχίζει να κάνει το έργο της, και οι ποδοσφαιριστές επανέρχονται κανονικά στις προπονήσεις.

Στους δύο επόμενους αγώνες, θα είμαι δίπλα στον Ιωνικό όπως μπορώ πια, και αναμένω τις όποιες προτάσεις έχει να παρουσιάσει η πλευρά του Ερασιτέχνη.

Με σεβασμό Σιακάρας Φώτης».

Όσο για την ανακοίνωση της Γενικής Συνέλευσης, αυτή έχει ως εξής:

“Την προσεχή Πέμπτη στις 11 Οκτωβρίου ο Ερασιτέχνης Ιωνικός συγκαλεί Γενική Συνέλευση στην οποία θα συζητηθούν όλα τα φλέγοντα ζητήματα αναφορικά με τις διοικητικές εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου την τελευταία εβδομάδα. Ακόμη, θα παρουσιαστούν οι όποιες προτάσεις ή συζητήσεις που αφορούν στην επόμενη μέρα του Ιωνικού. Φυσικά, καλούνται όλοι οι φίλαθλοι να δώσουν το «παρών» στη Συνέλευση της Πέμπτης, η οποία και θα λάβει χώρα στη Θύρα 5 (VIP) του Γηπέδου της Νεάπολης στις 20.30”.

Αποχώρησε ο Βανός

Αποχώρησε ο Μανώλης Βανός από τον Ιωνικό. Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση των Νικαιωτών: “Ο ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ κάνει αποδεκτή την δήλωση παραίτησης του κ. Μανώλη Βανού από τα καθήκοντα του ως Γενικός Αρχηγός. Ο κ. Βανός αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει από τον σύλλογο και την θέση που είχε αναλάβει από τις αρχές του Αυγούστου. Ο Ιωνικός τον ευχαριστεί και του εύχεται καλή συνέχεια”.

Related posts

Με Σκέντζο “προχωράει” η Άνω Μερά

Abola Newsroom

Τον επιθετικό Χρήστο Αντωνίου απέκτησε ο Εθνικός

Abola Newsroom

“Φιλική” μεταγραφή

Κωνσταντίνος Περούλης