free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: Υστερήσαμε στην τελική προσπάθεια»

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από τη απόδοση των παικτών του κόντρα στην Νέα Ιωνία παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης

 

 

 

 

Πολύτιμη εκτός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα από την Νέα Ιωνία απέσπασε ο Πανερυθραϊκός επιβεβαιώνοντας ότι και φέτος συνιστά μία από τις πλέον δυσκολοκατάβλητες ομάδες του δευτέρου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Η ομάδα των βορείων προαστίων αποδίδοντας κατά βάση όμορφο ποδόσφαιρο, μπόρεσε να διαχειριστεί κατάλληλα το παιχνίδι και εφόσον ήταν πι αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσε κάλλιστα να «αποδράσει»με τους τρεις βαθμού στις αποσκευές της.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Αντώνη Τσιμπάκη: «Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι η ισοπαλία στην έδρα της Νέας Ιωνίας συνιστά θετικό αποτέλεσμα, Με βάση την συνολική μας εικόνα θα μπορούσαμε άνετα τη νίκη. Θέλαμε τους βαθμούς, είχαμε πολύ καλό ρυθμό, κυκλοφορήσαμε σωστά τη μπάλα, όμως υστερήσαμε στην τελική προσπάθεια, αλλά και στην τελική πάσα,

Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και τη προσπάθειά μας κι επικεντρωνόμαστε στην όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία μας ενόψει του ερχόμενου πολύ δύσκολου και απαιτητικού αγώνα που μας περιμένει κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Α.Ο. Χαίδαρίου».

 

 

 

Related posts

Αίσθηση με Γρηγόρη Ρούπι ο ΠΑΟ Ρουφ

Kώστας Παλαιολόγος

Ισοπεδωτικός Ο ”Φονέας” 5-0 την Διάνα Ηλιούπολης

Γιάννης Μελίτας

Καζαντζής Γιώργος (Σούρμενα):”Κρατάμε μόνο τη νίκη”

abola10