free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Σπουδαία νίκη, μας περιμένει δύσκολη εβδομάδα»

Στην αξία της νίκης επί του Αγίου Θωμά στάθηκε ο τεχνικός της Ελευθερούπολης Γιάννης Χαραλαμπίδης, δίνοντας τοσ τίγμα του για την κρίσιμη συνέχεια

 

 

 

Την εξαιρετική της πορεία στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνεχίζει ακάθεκτη η Ελευθερούπολη.

 

Το ιδιαίτερα φιλόδοξο συγκρότημα των βορείων προαστίων επικράτησε δύσκολα με 2-1 στην έδρα της του μαχητικού Αγίου Θωμά, γεγονός το οποίο της επέτρεψε να παραμείνει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και παράλληλα να ατενίσει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

 

Στη Ελευθερούπολη ωστόσο, δεν έχουν πολλά περιθώρια να πανηγυριίζουν, διότι ακολουθεί σήμερα Τετάρτη η διεξαγωγή του εξ’ αναβολής παιχνιδιού με την Άμιλλα, το οποίο είχε ματαιωθεί προ δεκαημέρου, λόγω της έντονης βροχόπτωσης και των ακραίων καιρικών φαινομένων.

 

Με τον τεχνικό Γιάννη Χαραλαπίδη να δίνει το δικό το ξεκάθαρο στίγμα:

 

Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα σε μία πολύ δυαντή ομάδα, η οποία προέρχεται από την ανώτερη κατηγορία, όπως ο Άγιος Θωμάς και μάλιστα πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Δεν έχουμε τη δυνατότητανα χαρούμε για πολύ αυτή την επιτυχία μας, αφού ακολουθεί το εξ΄’ αναβολής παιχνίδι με την Άμιλλα Περιστερίου. Μία ομάδα, η οποία δείχνει να βρίσκεται σε  πολύ καλή κατάσταση και αυτό τουλάχιστον αναδεικνύουν τα θετικά αποτελέσματα που έχει φέρει ως τώρα. Μας περιμένει δύσκολη εβδομάδα, αφού θα κληθούμε να δώσουμε μαζεμένα δύσκολα, όσο και καθοριστικά παιχνίδα, όπου θα πρέπει να με΄νουμε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι».

 

 

 

Related posts

Η Κηπούπολη 3-0 την Αρμενική

Abola Team 3

Το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Abola Team

Με διαστημικό Γεγέ ο Ιάσωνας 1-2 τον Άτταλο

Abola Team 3