free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιλιμτζίδης: «Μας στοιχίζει η απειρία»

Στους τομείς που δεν έχουν επιτρέψει στην ομάδα του να γευτεί τη χαρά της νίκης κόντρα σε ομάδες ανώτερων φιλοδοξιών και βλέψεων αναφέρθηκε ο τεχνικός της ΑΕ Χαλανδρίου Τάσος Κιλιμτζίδης


 

 

 

Έναν πραγματικό Γολγοθά διαβαίνει  η ΑΕ Χαλανδρίου στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας.  

Οι πράσινοι έχουν υποχρεωθεί να δώσουν μία πολύ δύσκολη «εκκίνηση» με αντιπάλους, συλλόγους, που έχουν θέσει τον πήχη ψηλά. Πολύ ψηλά. Σε αυτή την ειδική κατηγορία ανήκε φυσικά ο ΑΟ Χαϊδαρίου.

 

Ομάδα την οποία αντιμετώπισε σαν ίσος προς ίσιο η ΑΕ Χαλανδρίου την προηγούμενη αγωνιστική, πριν τελικά υποταχθεί με 0-2 στο συγκρότημα του Νίκου Παπαρούνη, το οποίο διαθέτει παίκτες εγνωσμένης αξίας με παραστάσεις ανώτερων κατηγοριών.  

Γεγονός το οποίο επεσήμανε στις δηλώσεις του ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας Τάσος Κιλιμτζίδης: «Προσπαθήσαμε για το καλύτερο υνατό απέναντι σε μία ομάδα της ποιότητας και των υψηλών βλέψεων του ΑΟ Χαϊδαρίου. Δώσαμε καλή εικόνα, είχαμε ευκαιρίες κοιτάξαμε στα μάτια τον πολύ σπουδαίο αντίπαλό μας όμως μας στοίχισε η απειρία στις καλές μας στιγμές

 

Ειδικά στο δεύτερο μέρος εκτιμώ ότι δικαιούμασταν τουλάχιστον ένα γκολ, ώστε να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν καταφέραμε συνεχίζουμε την προσπάθειά μας.Από το ξεκίνημα είχαμε να διαχειριστούμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές κόντρα σε ομάδες που έχουν θέσει υψηλούς στόχους . Θεωρώ ότι προϊόντος του χρόνου θα βρούμε τον τρόπο να φτάσουμε στις νίκες. Η προσοχή μας πλέον  στρέφεται στην αναμέτρηση με τον Φωστήρα. Μία ομάδα, με τεράστια ιστορία, κορυφαίο brand name, όπως αποδεικνύουν οι συμμετοχές της στις επαγγελματικές κατηγορίες στην οποία είχα την ευτυχία να αγωνιστώ στο παρελθόν. Θα πάμε να παίξουμε την μπάλα που γνωρίζουμε και να παλέψουμε για το καλύτερο αναγνωρίζοντας ότι οι πιθανότητες σαφώς δεν είναι με το μέρος μας».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Κυριακουλέας: «Να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται!»

Kώστας Παλαιολόγος

Μεταγραφικό χτύπημα για Ρουφ!

abola10

Αποχώρηση Παπαρούνη από τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου

abola10