free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κινδιλίδης: «Τελικός με τη Χρυσούπολη!»

To σύνθημα για ένα νέο ξεκίνημα, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Χρυσούπολη, έδωσε ο Πρόεδρος της Αθηναϊδας Αλέξανδρος Κινδιλίδης

 

 

Κομβικό χαρακτήρα έχει αποκτήσει για την Αθηναϊδα η προσεχής καθοριστική αναμέτρηση με αντίπαλο την Χρυσούπολη.

 

Η «λευκή» εντός έδρας ισοπαλία της περασμένης αγωνιστική κόντρα στον Φοίνικα Περιστερίου σηματοδότησε το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι όπου η φιλόδοξη ομάδα της Κυψέλης έμεινε μακριά από τη νίκη, αρκούμενη στον δεύτερο μόλις πόντο της στον φετινό «μαραθώνιο» του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

 

Γεγονός το οποίο έχει σημάνει σε όλους συναγερμό στην ομάδα ενόψει του επερχόμενου ιδιαίτερα δύσκολου, όσο και κρίσιμου αγώνα στην έδρα της Χρυσούπολης.

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Προέδρου Αλέξανδρου Κινδιλίδη.

 

Ο Διοικητκός ηγέτης της «Κυρίας» έδωσε το σύνθημα για ένα νέο ξεκίνημα:

 

«Για εμάς το παιχνίδι με την Χρυσούπολη είναι τελικός. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τη ομάδα μας πέραν από τη νίκη,που α αποτελέσει τεράστια ψυχολογική ώθηση για την κρίσιμη συνέχεια και παράλληλα θα μας επιτρέψει να μείνουμε εντός του μεγάλου στόχου που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην Α’ Κατηγορία. Έχουμε θέσει υψηλούς στόχους και εκτιμώ ότι η ομάδα μας έχει όλα τα φόντα να τα καταφέρει,. Είμαστε μία καινούρια ομάδα, η οποία ακόμη αναζητεί να βρει τα πατήματά της, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τα βρει πολύ γρήγορα»

 

 

 

 

 

Related posts

Στο Μητρώο Αθλητικών Συλλόγων ο Φωστήρας Ηλιούπολης

Τάσος Ζαφειρίου

Ψύλλιας: «Χρειαζόμαστε ακόμη βαθμούς για τη σωτηρία»

Kώστας Παλαιολόγος

«Να επιστρέψουμε στις νίκες»

Kώστας Παλαιολόγος