free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαντζούνης: «Προτιμάμε να μιλάμε με την απόδοσή μας στο γήπεδο!»

To στίγμα του για την καθοριστική συνέχεια που περιμένει τον Άγιο Δημήτριο ανέλυσε ο τεχνικός των πρωτοπόρων Ανδρέας Μαντζούνης

 

 

 

 

 

 

 Την εκπληκτική του εκκίνηση στο νέο δύσκολο πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτος ο Άγιος Δημήτριος, χάρη στην ευρεία του νίκη με 3-0 επί της Κηφισιάς 2010.

Απέναντι στη νεοφώτιστη ομάδα των βορείων προαστίων η «Μπάρτσα» απέδωσε ποδόσφαιρο αξιώσεων πετυχαίνοντας την τρίτη διαδοχική της νίκη , η οποία τη έφερε στην κορυφή του ομίλου έχοντας σημειώσει  ήδη το απόλυτο.

Η συνολική εικόνα της ομάδας άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Ανδρέα Μαντζούνη, ο οποίος έσπευσε να τους επιβραβεύσει:

«Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Κηφισιά 2010. Μία ομάδα νεοφώτιστη, αλλά πάρα πολύ οργανωμένη και δυνατή και της αξίζουν συγχαρητήρια για τη συνολική της εικόνα.

Φανήκαμε πολύ σοβαροί και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο με την απόδοσή μα σαν πιστέψει ότι μπορούσε να πάρει κάτι από την αναμέτρηση.  Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια,. Προτιμάμε να μιλάμε με την απόδοσή μας στο γήπεδο. H σκέψη μας επικεντρώνεται πλέον αποκλειστικά στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Παράδεισο Αμαρουσίου, όπου θα πρέπει να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι

 

Related posts

Ο Προπονητής της Αθηναϊδας Δημήτρης Φιλίππου σήμερα στις 10 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου

Κουτσουδάκης: «Προσηλωμένοι κόντρα στους Αμπελόκηπους»

Kώστας Παλαιολόγος

Μοιρασιά στο ντέρμπι του Περιστερίου

abola10