free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χλοψιούδης: «Σπουδαία νίκη, να συνεχίσουμε έτσι!»

Στα αξία της εκτός έδρας νίκης επί του ΠΑΟΚ Ζωγράφου αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ηρακλή Περιστερίου Πασχάλης Χλοψιούδης

 

 

 

Ένα δείγμα των τεράστιων φετιών του δυνατοτήτων παρουσίασε ο Ηρακλής Περιστερίου στην εκτός έδρας νίκη του επί του ΠΑΟΚ Ζωγράφου,. Μία νίκη, η οποία εδραίωσε τη νεοφώτιστη και ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ στις προνομιούχες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να ατενίζει με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

 

Ενδεικτικές του τρόπου με τον οποίο προσεγγίσουν στον σύλλογο την καθορισιτκή συνέχεια, είναι οι δηλώσεις του προπονητή Πασχάλη Χλοψιούδη:

 

«Πήραμε μία πολύ σπουδαία νίκη στην έδρα μίας ομάδας από τις πλέον παραδοσιακές του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Ήμασταν εμφανώς καλύτεροι και η επιτυχία μας κρίνεται απόλυτα δίκαιη. Μία επιτυχία, η οποία έρχεται να τονώσει την αυτοπεποίθησή μας για την πολύ καθοριστική συνέχεια που μας περιμένει. Η προσοχή μας πλέον στρέφεται στο επόμενο ντέρμπι τόσο τοπικού χαρακτήρα, όσο και από βαθμολογικής άποψης κόντρα στον Φοίνικα Περιστερίου. Μία ομάδα η οποία πέρυσι έφτασε ένα βήα από την άνοδό της στην Α’ Κατηγορία και είναι απο τις πλέον ποιοτικές στην κατηγορία. Αυτό που προέχει, είναι να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό, με την απαιτούμενη προσήλωση και συγκέντρωση».

 

Related posts

Κεραυνός Γλυφάδας-Δάφνη Αθηνών 1-1

Abola Team

Κουφογιαννάκης: «Ευχαριστώ τους παίκτες μου για το φετινό ταξίδι!»

Βράβευσε η διοίκηση της Κηπούπολης τον Δημήτρη Φιλίππου

Kώστας Παλαιολόγος