free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Είδε… «φως» ο Ηφαιστος

Σε ένα απίστευτο ματς, Ηφαιστος και ΑΟ Περιστερίου, διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους, με τελικό νικητή τον Ηφαιστο… που έκανε και την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ/ΡΙΟΥ –  ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2–0

 

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά … με τον Τσοπανα για το Περιστέρι να βρίσκεται σε τετ-α-τετ με τον Σεραφη και ο τελευταίος να λέει «όχι» στο σουτ του επιθετικού, με δύσκολη απέκρουση…

Συνέχεια με τον Ηφαιστο να κάνει επίθεση από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Νικου, ο οποίος με ωραίο κοντρόλ και γυριστό σουτ προς την εστία του Θεοδωράκη, σημάδεψε λίγο έξω από το δεξιό κάθετο δοκαρι.

Ο Ηφαιστος δημιούργησε 2 ακόμα καλές ευκαιρίες μα χωρίς να βρει στόχο προς τα δίχτυα.

Το ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με 0-0.

 

Στην επανάληψη και πάλι το Περιστέρι έκανε την αρχή με τον Τσοπανα να «τσιμπάει» την μπάλα απο τον αμυντικό του Ηφαιστου Κοκα, αλλά το σουτ του απέκρουσε με το πόδι ο Σεραφης διώχνοτας σε κόρνερ.

Μια γεμιστή μπαλιά από την άμυνα του Ηφαιστου και μια κεφαλιά κοντά στη μεσαία γραμμη και στον άξονα … έφεραν σε πλεονεκτική θέση τον Μποτη, ο οποίος με όμορφο έξυπνο πλασέ έκανε το 1-0 στο 63΄, μέσα σε έξαλλους πανυγιρισμούς. Ο Μποτης, είχε μπει στο 59΄ σαν αλλαγή, στη θέση του Παπαχριστοπουλου.

Υπήρξαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, με χαρακτηριστική όμως αυτή των φιλοξενούμενων, όταν σε τραγικό λάθος της άμυνας του Ηφαιστου, ο Γεωργακοπουλος κανει σουτ που απεκρούει εξ επαφης ο Θεοδωράκης και στη συνέχεια σαν «πυροβόλο» θα λέγαμε έγιναν δυο ακόμα σουτ που δεν μπορεσαν να γινουν γκολ..

Νεο σουτ για το Περιστέρι με τον Λέτσι, αλλά πάνω από τα δοκάρια του Σεράφη.

Το 2-0 πέτυχε με αυτογκόλ ο Μπουζας του Περιστερίου, έπειτα από λάθος συννενόηση με τον τερματοφύλακα και με υπόδειξη του επόπτη.

Τελικό σκορ 2-0, με τον Ηφαιστο έπειτα από δυο ισοπαλίες και μια ήττα να φτάνει επιτέλους στο πρώτο του τρίποντο.

 

Διαιτητές: Μπακογιάννης Α., Σταυρογλου Δημ.-Αλ., Μαραθωνιτης Μ..

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ/ΡΙΟΥ (ΤΡΑΝΟΣ Θ): Σεραφης, Καλογεροπουλος (67΄ Ζαγκλης), Σφιχτης, Φειδαιος, Daci, Βελιανιτης, Παπαχριστοπουλος (59’ Μποτης), Ζαφειρατος, Νικου, Νησαριωτης, Τσαγρης (56΄Papajani).

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ΤΑΠΡΑΤΖΗΣ Ι): Θεοδωρακης, Κοκα (85΄Kucuku), Αναγνωστοπουλος, Μπουζας, Αννιτσακης, Τσεργας, Λετσι (70΄Ζιαμπρας), Ριζος Τσοπανας, Λειβαδας, Γεωργακοπουλος.

Related posts

Κοτζαμάνης: Παραιτούμαι από αντιπρόεδρος του ΑΟ Κηπούπολης λόγω της ανακοίνωσης

Nάσος Φακίδης

ΠΑΝ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Αν μετά το Πάσχα έχουμε λήξη συναγερμού, θα ολοκληρώσουμε τα πρωταθλήματα…

Abola Team

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ-ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 1-0

abola10