free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Ανακοίνωσε Φιλόπουλο η Α.Ε. Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού

Μια ακόμη μεταγραφή για την ομάδα της Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού με τον Παναγιώτη Φιλόπουλο. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

 

“Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή.  Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η ομάδα μας καθώς ήμαστε στην ευτυχή θέση να ανακοινώσουμε επίσημα την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Φιλόπουλου. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική μεταγραφή καθώς ο Φιλόπουλος είναι ένας ποδοσφαιριστής με σπουδαίες ικανότητες, με εμπειρία και με παραστάσεις κ πρωτάθλημα του εξωτερικού.

Ο Φιλόπουλος είναι 27 ετών και αγωνίζεται ως μέσος και κυρίως ως αμυντικός χαφ.Διαθετει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, ωριμότητα στο παιχνίδι του και δύναμη.  Ειναι πολύ καλός τόσο ανασταλτικά όσο και στην δημιουργία του παιχνιδιού της ομάδας. Έχει αγωνιστεί σε Ένωση Βοτανικού, Α.Ε. Πετραλώνων, Ηλυσιακό, Θύελλα Πετριου, Πανκαμαριακο και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην ΟRATORY FC στην Α κατηγορία του πρωταθλήματος της Μάλτα. 

Η απόκτηση του ποδοσφαιριστή ήταν και αυτή επιλογή του προπονητή μας Σταμάτη Αναστασιάδη καθώς πιστεύει πολύ στν ποδοσφαιριστή και υπήρξε ταύτιση απόψεων και στόχων.

Παναγιωτη καλώς ήρθες στην οικογένεια μας! Σου ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!”

Related posts

Η Αμφιάλη ανακοίνωσε τον Γιώργο Μαυράκη στο ρόστερ της

Ρένος Γιαμπουράς

Ελεύθερος ο Τσολάκος από τον Αίαντα Σαλαμίνας

Kώστας Παλαιολόγος

Γιορτή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΑΕ Μοσχάτου 15/6 με αγώνα-έκπληξη Φιλανθρωπικού χαρακτήρα

Abola Team 3