free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Ασταμάτητος» ο Γιούχτας!

Τι να πει κανείς για αυτό το «μαγικό» ξεκίνημα του Γιούχτα… «3 στα 3», με μέσο όρο ανα παιχνίδι τα 2 γκολ, η ομάδα έχει αποδείξει μέχρι στιγμής ότι διαθέτει το «κατάλληλο μέταλλο», για μια αξιόλογη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Ξεκινώντας με εκτός έδρας νίκη κόντρα στην ΑΕ Νεάπολης (1-2) και στη συνέχεια με εντός έδρας νίκη με αντίπαλο τον Ιωνικό Νίκαιας (2-0), ο Γιούχτας πραγματικά έχει τρελλάνει κόσμο…

Αποκορύφωση σαφώς… αποτελεί η πρόσφατη νίκη του εκτός έδρας με τον ΑΟ Παλαιοχώρας με 2-0, χάρη στα γκολ των Κουσίδη στο 56΄και του Τριανταφύλλου στο 68΄.

Μόνος πρώτος λοιπόν με 9 βαθμούς, έχοντας ένα εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα και πίστη για καλή πορεία, ο προπονητής Μηνάς Πίτσος δεν αφήνει περιθώρια «ξεσαλώματος» , βάζοντας την ομάδα σε «σκληρό πρόγραμμα» για τη συνέχεια, με πλήρη αυτοσυγκέντρωση.

Αν και τέτοια «σερί» για τον συγκεκριμένο προπονητή είναι συνηθισμένα (μη ξεχναμε τις 15 συνεχόμενες νίκες στα τέλη Φλεβάρη), ο Μηνάς Πίτσος δεν είναι από τους προπονητές που θα μπει στο γήπεδο για να χάσει…. αλλά να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει, δουλεύοντας συνεχώς για αυτό στις προπονήσεις και στο πειθαρχικό τομέα.

Επόμενο παιχνίδι αυτή τη Κυριακή 21/10 με τον δεύτερο στη βαθμολογία ΟΦ Ιεράπετρας.

Εν αναμονή λοιπόν..

 

 

Related posts

Βαγγέλης Μπιταξής (Φωστήρας):” ‘Έχουμε στόχο να κάνουμε πρωταθλητισμό”

Γιάννης Μελίτας

Το πρόγραμμα της Γ΄Εθνικής για 5ο και 6ο Όμιλο

Abola Newsroom

ΑΕ Μοσχάτου – ΑΟ. Αγίου Νικολάου Κρήτης 0-0 | Highlights

Abola Newsroom