free page hit counter
18.5 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μητρούσης: «Τα εύσημα ανήκουν στους παίκτες»

Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του έπλεξε ο τεχνικός των Σουρμένων Γιάννης Μητρούσης με αφορμή το εκπληκτικό «4Χ4» στο πρωτάθλημα

 

 

 

Την εκπληκτική τους πορεία στον δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ συνέχισαν απτόητα τα Σούρμενα, τα οποία συνέτριψαν με 4-0 τον ΠΑΟ Ρουφ.

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τους «ροσονέρι», που του επέτρεψε να αγκυροβολήσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 12 πόντους και ουσιαστικά σηματοδότησε το δεύτερο συνεχόμενο 4-0 μετά την ευρεία τους εκτός έδρας νίκη με το ίδιο σκορ την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον νεοφώτιστο ΑΟ Ιλίου.

Γεγονός το οποίο καταδεικνύει την ποιότητα, αλλά και το εκπληκτικό φορμάρισμα της ομάδας.

Ο τεχνικός ηγέτης των Σουρμένων Γιάννης Μητρούσης στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να απονείμει τα εύσημα στους παίκτες του για την σπουδαία τους νίκη απέναντι σε μία ιδιαίτερα δύσκολη ομάδα με την ποιότητα και τη δυναμική του ΠΑΟ Ρουφ:

«Το 4Χ4, που έχουμε πετύχει στο πρωτάθλημα προφανώς είναι κάτι που μας ικανοποιεί πάρα πολύ. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προχωράμε Τα εύσημα στους παίκτες, που κάνουν μεγάλη προσπάθεια σε όλα τα παιχνίδια και το αποτέλεσμα τους έψει δικαιώσει» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού των Σουρμένων, για να προσθέσει αναφερόμενος στο επιβλητικό 4-0 επί του ΠΑΟ Ρουφ:

«Η ποιότητα και η δυναμική του αντιπάλου δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. Είναι πολύ καλή ομάδα το Ρουφ, διαθέτει καλούς παίκτες, πρόκειται για ομάδα  καλά οργανωμένη τακτικά. Σαφέστατα είναι πολλές οι καλές ομάδες του ομίλου. Κάθε παιχνίδι κρίνεται στις λεπτομέρειες. Δεν πετάμε στα σύννεφα. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε για τη νίκη και με αυτή τη φιλοσοφία θα πορευτούμε και στη συνέχεια.»

 

 

Related posts

Ο Δάρας έστειλε ανοιχτή επιστολή στον Τσιόδρα

Abola Team

Ολυμπιακός Λιοσίων για φίλημα!

abola10

Κιλιμτζίδης: «Μας στοιχίζει η απειρία»

Kώστας Παλαιολόγος