free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Επίσημο: “‘Εκλεισε” Δημογιάννη ο Παλληνιακός!

Παίκτης από τη Μαρκό…  ο αμυντικός Χρήστος Δημογιάννης, έκανε τα πάνω – κάτω με την έκτακτη μεταγραφή του στον πρωτοπόρο Παλληνιακό!

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ακόμη μία κίνηση ενίσχυσης της ομάδας μας ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, καθώς τη φανέλα του Παλληνιακού θα φοράει τη νέα σεζόν ο Χρήστος Δημογιάννης! Ο 28χρονος άσος, που ξεκίνησε τη χρονιά στη Μαρκό, ήρθε σήμερα σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας μας και πριν από λίγο ολοκλήρωσε την πρώτη του προπόνηση με τα «κιτρινόμαυρα» και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή μας Βαγγέλη Χαντέ.

Ο Δημογιάννης είναι πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής, αφού πέραν της φυσικής του θέσης που είναι αμυντικός χαφ, μπορεί να αγωνιστεί με ευχέρεια και σε όλες τις θέσεις της άμυνας. 

Πέραν της Μαρκό, στην οποία ξεκίνησε από 6 ετών στα τμήματα υποδομής της, ο Χρήστος έχει φορέσει και τις φανέλες των ΠΑΟ Καλυβίων, Πόρτο Ράφτη, ΑΟ Πάρου και Κουβαρά. 

Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της ομάδας μας ο Χρήστος Δημογιάννης ανέφερε:

“Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παλληνιακό. Θα μου δοθεί για πρώτη φορά η δυνατότητα να πάρω εμπειρίες από τη Γ’ Εθνική και αυτό μόνο καλό είναι για εμένα. Αυτό που θα υποσχεθώ είναι να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου όσο μπορώ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της”.

Related posts

Μαρκό: Ενισχύεται το «βάθος», ανακοινώθηκε ο Μιχάλης Μαντζώρος

Γιώργος Ανανίδας

Αήττητος Σπάτων: «Θα είμαστε εκεί»

Abola Newsroom

Καλύτερος, αλλά ισόπαλος ο Φωστήρας!

Abola Team