free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκοβερίνος: «Μας λείπει μια νίκη να πάρουμε μπροστά»

To στίγμα του για την απαιτητική συνέχεια έδωσε ο τεχνικός της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Γκοβερίνος

 

 

 

Με το αίσθημα της αδικίας  να τους κυριεύει από πλευράς σκορ, που δεν ανταποκρίνεται στη δική τους απόδοση, υποδέχθηκαν στο στρατόπεδο της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου την εντός έδρας ήττα με 1-4 από την πανίσχυρη Αγία Παρασκευή.

 

Απέναντι σε μία ομάδα με πολύ υψηλότερες βλέψεις και μπάτζετ, το νεανικό συγκρότημα των νοτίων προαστίων πραγματοποίησε κατά γενική ομολογία πολύ αξιόλογη εμφάνιση, ωστόσο δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι πληρώνοντας ορισμένες αμυντικές του αδυναμίες

Γεγονός, πάντως είναι ότι στη νεοφώτιστη ομάδα της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου σε καμία περίπτωση δεν απογοητεύονται, αφού υπάρχει ξεκάθαρη εμπιστοσύνη της διοίκησης τόσο στο τεχνικό επιτελείο, όσο και στους ποδοσφαιριστές.

Με τον τεχνικό ηγέτη Γιώργο Γκοβερίνο να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

«Για ακόμη ένα παιχνίδι δεν πήραμε αυτό που μας αναλογούσε βάσει της γενικότερης εμφάνισής μας. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος τόσο από τη διάθεση για προσφορά των ποδοσφαιριστών μου, όσο και γενικότερα από τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν την αναμέτρηση. Αυτό που μας μένει είναι η πικρία για τον τρόπο με τον οποίο δεν έχουμε καταφέρει να έχουμε κάποιο βαθμολογικό όφελος από τα μέχρι στιγμής παιχνίδια που έχουμε δώσει. Θεωρώ ότι μα λείπει μια νίκη να πάρουμε μπροστά και να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση»

 

Related posts

Τσαβαλιάς: «Θα μας δώσει ψυχολογική ώθηση»

Kώστας Παλαιολόγος

Ενημέρωση φιλάθλων ΠΑΟ ΡΟΥΦ από την Αγ. Παρασκευή

Ρένος Γιαμπουράς

Η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου στηρίζει τα παιδιά του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»

Kώστας Παλαιολόγος