free page hit counter
19.3 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νίκη με ανατροπή για τον Ιωνικό!

Εξ αναβολής παιχνίδι, αυτό ανάμεσα στον Ιωνικό και ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, με τους γηπεδούχους να επικρατούν στο τέλος με πλήρη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο!

 

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ – 2-1

Πρώτη νίκη για τον Ιωνικό, αν και λίγο περιπετειώδης, με τους Νικαιώτες να έχουν πάθει ένα μικρό σοκ έπειτα και από το γκολ του Πετράκου στο 41’ με ωραίο κρεμαστό σουτ.

Κουϊρουκίδης στο 11΄ και Πατσατζόγλου στο 22΄,  απείλησαν νωρίτερα την εστία του Πονηρού για τον Ιωνικό, χωρίς ομως να βρουν δίχτυα.

Το παιχνίδι εδειχνε να “γέρνει” προς την ομάδα του Θ. Κολιτσιδάκη στο ημίχρονο (0-1)… μα τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε στη συνέχεια…

 

Ξεκίνημα της επανάληψης και οι γηπεδούχοι με την κεφαλιά του Γκοτσούλια να βρίσκει το δοκάρι (!), ανέβασαν ρυθμούς!

Στο 65’ έπειτα από κορνερ, προσπάθησε ο Κουϊρουκίδης με σουτ χωρίς αποτέλεσμα, για να έρθει ο ψύχραιμος Ματζώρος να πλασάρει και να κανει το 1-1!

Στο 68’ ο Παληγεώργος δέχτηκε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε από το παιχνίδι.  Πλήγμα σοβαρό για τον ΣΥΝΚΑ μένοντας με 10 παίκτες!

Στο 80’ κέρδισε πέναλτι ο Κουϊρικίδης, έπειτα από ανατροπή στη περιοχή.  Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καλλέργης κάνοντας το τελικό 2-1.

 

 

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης):  Μακρυωνίτης (46′ Κουρεπίνης), Πατσατζόγλου, Δημακάκος, Παντελίδης, Ματζώρος, Γκοτσούλιας, Ατματσίδης (70′ Καρέλης), Θέος (56′ Πογοσιάν), Σάμιος, Ντάλλας (60′ Καλλέργης), Κουϊρουκίδης.

 

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Πονηρός, Βασιλάκης (83′ Βεστάκης), Παληγεώργος, Παπατζίκος, Παναγιωτόπουλος, Κυτράκης, Μαζιώτης (79′ λ.τρ. Ξαγοράρης), Μποτωνάκης, Πετράκος (56′ Βαρδάκης), Νικόλτσης (72′ Λαμπάκης), Τσίτας.

Related posts

Παλικάρι ο Ακράτητος!

Abola Team

Σπουδαία νίκη η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ!

abola10

Τζουμερκιώτης στον Ατρόμητο Πειραιά!

Ρένος Γιαμπουράς